26 / 04 / 2024

Gediz'e 500 modern konut yapıldı

Gediz'e 500 modern konut yapıldı

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Toplu Konut İdaresi işbirliği ile 500 mnodern konutu ilçeye kazandırdıklarını söyledi.



Saraoğlu, gerçekleştirecekleri projelerle Gediz'i geleceğin kenti yapacaklarını ifade etti. İlçenin geleceğine yön veren yatırımlar arasında Gediz Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde gerçekleştirilen Toplu Konut Projeleri, Gediz'in konut sorununa kesin çare oldu. Gediz Belediyesi, ürettiği ve hayata geçirdiği projeler ile Gediz'i, Kütahya'nın en çok yatırım gerçekleştiren ilçelerinde ilk sıraya yükseltti.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Toplu Konut İdaresi işbirliği ile iki etapta gerçekleştirilen projeyle Gediz'e 500 konut kazandırdıklarını söyledi. Konutların modern mimarisi yanında ikamet eden vatandaşlar için geliştirilen sosyal donatı ve çevre düzenlemesiyle de her ihtiyaca cevap verdiğini belirten Saraoğlu, modern bir mahalle oluşturulduğunu vurguladı. Saraoğlu, konutun yanı sıra bu alanda 32 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, sağlık ocağı kazandırdıklarını ifade etti. Sağlık ocağının yakın zamanda ağız ve diş sağlığı merkezi olarak halkın hizmetine gireceğini ifade eden Saraoğlu, "Ayrıca çevre düzenlemeleri tamamlanmış, tüm yolları kilit parke kaplaması yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.Toplu konut projeleri yanında ilçe merkezinde de hayata geçirilen ve halen yapımları devam eden projeler ile de ilçemize konut kazandırılmış ve kazandırılacaktır. Bilindiği üzere İlçemizin modern ticaret merkezi olan Gediz Plaza'nın üst katlarında konutlar mevcuttur. Yapımı devam eden Hoca Kemal Efendi İş Merkezi de tamamlandığında bu kapsamda üst katlarında bulunan konutlar ilçemize kazandırılacaktır."dedi.

Saraoğlu, Gediz'in gelişimini sürdürmesi için projelerin tek tek gerçekleşeceğini ifade ederek, Gediz'i geleceğin kenti yapacaklarını sözlerine ekledi. Birbiri ardına gerçekleştirilen yatırımlar içerisinde I. Etapta 3+1 odalı olmak üzere 208 adet konut, II. Etapta ise 2+1 odalı olmak üzere 280 adet modern konut sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleri ile şehre kazandırıldı.

Yenişafak

Geri Dön