24 / 04 / 2024

Gedizler Yapı Sancaktepe Projesi ile markalı konut sektöründe!

Gedizler Yapı Sancaktepe Projesi ile markalı konut sektöründe!

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Sancaktepe Projesi

Gedizler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı M. Reşit Gediz, Grup şirketlerinden Gedizler Yapı Anonim A.Ş ile gayrimenkul sektörüne de girdiklerini açıkladı. Gedizler Yapı, yönetim merkezinin de bulunduğu İstanbul Anadolu yakasında 55.000 m2 arazi satın aldı




Gedizler Otomotiv  Yönetim Kurulu Başkanı  M. Reşit Gediz, Grup şirketlerinden  Gedizler Yapı  Anonim A.Ş ile gayrimenkul sektörüne de girdiklerini açıkladı.  Gedizler Yapı, yönetim merkezinin de bulunduğu İstanbul Anadolu yakasında 55.000 m2 arazi satın aldı.


Türkiye’nin otomotiv konusunda köklü ve başarılı şirketlerinden Gedizler Otomotiv Grup’u, markalı konut sektörüne de giriyor. Gedizler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı M. Reşit Gediz,  grup şirketleri Gedizler Yapı ile İstanbul Anadolu yakası, Sancaktepe’de ihtiyacına göre sade, kolay ve huzurlu yaşamı tercih edenlere yönelik özel konsepte sahip ilk markalı konut projelerine imza atacaklarını söyledi.


Grup yönetim merkezlerinin de Anadolu yakası, Çekmeköy’de olduğuna dikkat çeken Gediz;  “Anadolu yakasının gelişme potansiyeli ortada.   Sancaktepe   hem oturumcu hem de yatırımcı için çok değerli bir bölge oldu. Hızla gelişmeye ve değer kazanmaya da devam ediyor.  İnşaata Mayıs ayında başlamayı hedefliyoruz” dedi. 


Telefon: 0216 640 46 46

Web adresi: http://gedizleryapi.com.tr/


projeye sor



Geri Dön