19 / 04 / 2024

Gedizler Yapı Sancaktepe projesinin lansmanı 24 Nisan'da!

Gedizler Yapı Sancaktepe projesinin lansmanı 24 Nisan'da!

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Sancaktepe Projesi

Gedizler Yapı 'nın İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de hayat geçireceği konut projesinin lansmanı 24 Nisan'da gerçekleştirilecek



Türkiye’nin otomotiv konusunda köklü ve başarılı şirketlerinden Gedizler Grup,  Gedizler Yapı  A.Ş. ile markalı konut sektörüne giriyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de yapılacak konut projesinin lansmanı 24 Nisan 2013, Çarşamba günü, Ritz Carlton’da gerçekleştirilecek.


Gedizler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı M. Reşit Gediz’in konuşmacı olarak katılacağı lansmanda, Gedizler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gediz, Gedizler Yapı Proje Koordinatörü Tümerkan İbiş ve Gedizler Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Bamyacıoğlu da basın mensuplarından gelecek soruları yanıtlamak üzere hazır bulunacaklar.


55 bin metrekare arazinin yüzde 90’luk bölümünü yeşil alana ayırarak, yüzde 10’una inşa edilecek olan konut projesi, arsada bulunan yaklaşık 35 yıllık çam ağaçlarının konumuna göre projelendirildi. Konutlar, kolay bir hayatı seçen, yeşil bir hayat yaşamak isteyen, aynı zamanda çocuk sesleri ve kuş cıvıltılarını duymayı özleyen, ferah yaşam alanı tercih eden ve yaşamında bu evreye geçmek isteyenlerin tercihi olacak.



Telefon: 0216 640 46 46

Web adresi: http://gedizleryapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön