19 / 04 / 2024

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı!

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı!

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı. Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Wilo’da düzenlenen eğitimlere katılarak, sektör ile ilgili temel bilgiler edindi.



Wilo, pompa sistemleri sektöründe fark yaratan eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Wilo’da düzenlenen eğitimlere katılarak, sektör ile ilgili temel bilgiler edindi. Öğretim görevlilerinin de aralarında bulunduğu toplam 81 kişinin katıldığı eğitimlerde, temel pompa sistemleri, pompa çalışma prensipleri ve Wilo pompalarının sağladığı enerji verimliliğinin avantajları ele alındı.


Eğitime verdiği önemle pompa sistemleri sektöründe farklı bir konumda bulunan Wilo, bu kez üniversite öğrencilerini ağırladı. Geleceğin makine mühendisleri için Wilo’da düzenlenen eğitimlere Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden öğrenciler katıldı. Farklı tarihlerde gerçekleştirilen eğitimlere, aralarında öğretim görevlilerinin de bulunduğu toplam 81 kişi katıldı.

Üniversite-Sanayi işbirliklerine büyük önem veren Wilo’nun makine mühendisliği öğrencilerine yönelik eğitimlerinde temel pompa sistemleri, pompa çalışma prensipleri, Wilo pompalarının sağladığı enerji verimliliğinin avantajları gibi konular ele alındı. Oldukça verimli geçen eğitimlerde öğrenciler, sektör ile ilgili merak ettikleri konuları uzman Wilo yetkililerinden öğrenme imkanı buldu. 

Wilo eğitim çalışmaları kapsamında; başta enerji verimliliği olmak üzere, pompa sistemleri ve teknolojileri, enerji tasarrufu ve mesleki deneyim aktarımı gibi birçok alanda profesyonellere, öğrencilere ve sektör bileşenlerine yönelik eğitim çalışmaları, seminerler ve buluşmalar düzenliyor. 

2014 yılı boyunca düzenlediği eğitim çalışmalarıyla bilgi, birikim ve deneyimini tüm sektörle paylaşan Wilo, 2015 yılında da her platformda sektör için eğitimin önemini vurgulamaya, teknik eğitimi uygulamalı eğitimle birleştiren çözümleri hayata geçirmeye devam edecek.




Geri Dön