18 / 04 / 2024

Gelecek Referans Tuzla ne zaman teslim?

Gelecek Referans Tuzla ne zaman teslim?

Firma: Gelecek Yapı

Proje: Referans Tuzla

Gelecek Yapı tarafından yaşama geçirilen Gelecek Referans Tuzla ne zaman teslim sorusuna cevap olarak Eylül 2015 deniliyor. 4 bin 400 metrekare arsa alanına sahip projede banka kredisi kullanılıyor.



Gelecek  Referans Tuzla  ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde yükseliyor. 


Gelecek Referans Tuzla fiyat!

1 oda 1 salon daireler 119 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 179 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Gelecek Referans Tuzla Evleri'nde banka kredisi kullanılırken, isteyenler için kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. 


4 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Gelecek Referans Tuzla ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı deniliyor. Proje, 9 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Tuzla Gelecek Referans projesinin sosyal alanları arasında; sauna, fitness, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru, kapalı sosyal tesis alanı, kamelya, peyzaj alanları yer alıyor. 


Toplamda 126 adet daireden meydana gelen Gelecek Referans Tuzla ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Eylül ayı cevabı veriliyor. Proje, 14 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Tel: 0216 447 5 447

Web: www.gelecekreferans.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön