19 / 04 / 2024

Gelecek Yapı Tek Bina Tuzla'da 189 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

Gelecek Yapı Tek Bina Tuzla'da 189 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

Firma: Gelecek Yapı

Proje: Tek Bina

Gelecek Yapı tarafından yükselen Tek Bina Tuzla Aydınlı projesinde 3+1 daireler 189 bin liradan satılıyor. Tek Bina Tuzla projesinde konutların ödemelerinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...




Tek Bina projesi  Gelecek Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Gelecek Yapı Tek Bina projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla - Aydınlı bölgesinde inşa ediliyor.  Tek Bina  Tuzla projesi tek blok olarak yükseliyor.


10 katlı olarak inşa ediliyor olanTek Bina Tuzla projesinin her katında iki daire bulunuyor. Tek Bina Tuzla Aydınlı projesinde her daire için özel tasarlanan çatı katı, teras cafe, barbekü alanı, kat bahçesi bulunuyor.


Tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Tek Bina Tuzla projesinde daireler 114 metrekare büyüklüğe sahip. 18 adet konuttan meydana gelen Tek Bina Tuzla projesinin altında ticari birimler için alanlar yer alıyor.


Tek Bina Tuzla Aydınlı fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 189 bin liradan başlıyor. Gelecek Yapı Tek bina satış ofisi ile 0216 447 24 47 numaralı telefondan iletişime geçerek, proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Yüksek inşaat teknolojisiyle inşa ediliyor olan Tek Bina Tuzla Aydınlı projesi 1.500 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Gelecek Yapı Tek Bina projesinde dairelerin Şubat 2014 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Tek Bina Tuzla ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.



Tel: 0216 447 24 47

Web: http://www.gelecekyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön