26 / 04 / 2024

Gelibolu'da, atıksu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

Gelibolu'da, atıksu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

Gelibolu'da, Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek olan 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade Mahallesi'nden başlanıldı..



Gelibolu'da, Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işi kapsamında üç etap halinde gerçekleştirilecek olan 7 bin metrelik yeni kanalizasyon hattının yapımına Yazıcızade Mahallesi'nden başlanıldı. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Özacar, arıtma tesisinin 48 bin nüfusa göre planlandığına dikkat çekti. 


Öte yandan, Çokal Barajı ile Gelibolu arasında yapılan yeni su hattı çalışmaları sırasında meydana gelen ve ilçede su kesintisine neden olan arızanın giderildiği belirtildi. Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ekiplerin acil müdahalesi ile çalışmaların geç saatlere kadar sürdüğü bildirilerek Fındıklı yolu üzerinde bulunan su deposu ile şehir merkezi arasında bulunan 450 milimetre çapındaki asbest ana isale hattında hasara sebep olan boruya ek yapılarak arızanın giderildiği kaydedildi. 


Posta Çanakkale 



Geri Dön