25 / 04 / 2024

Gemlik Bölge Hastanesi'nin temeli atıldı!

Gemlik Bölge Hastanesi'nin temeli atıldı!

Arcellor Firması tarafından Lale Kemal Kılıç Ortaokuluna yaptırılacak olan Spor Salonu temeli de Bölge Hastanesi temeli ile birlikte atıldı. . Temel atma töreni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımı ile bugün gerçekleştirildi...




Gemlik Bölge Hastanesi'nin Temeli bugün atıldı. Alt yapı ve çevre düzenlemesi Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Sağlık Bakanlığının yaptığı 200 yataklı Bölge Hastanesi, 83 Milyonluk yatırım bütçesi ile dikkat çekiyor. 30 Dönümlük arazi üzerine yapılan, yoğun bakımlı, Helikopter Pisti de bulunan Gemlik Bölge Hastanesinde bir süredir devam eden hafriyat çalışmaları da tamamlandı.


Gemlik Bölge Hastanesi nin temeli atıldı!   


Daha önce Hafriyat alanında inceleme yapmak için Gemlik'e gelen, ardından Kumla ve Hamidiye Sulama Göletleri, Kumla Doğalgaz Hattı temellerini atan ve Ali Kütük Ortaokulunun resmi açılışını gerçekleştiren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 19 Mayıs'ta bir kez daha Gemlik'teydi. Bursa'da bir dizi açılış ve ziyaret programları için Deniz Uçağı ile Gemlik'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu, Kaymakam Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yavuz ve Belediye Meclis üyeleri karşıladılar. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Davut Gürkan'ın da hazır bulunduğu karşılama töreni sonrasında Bakan Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde kahvaltıda ağırlandı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte Gemlik'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na temeli atılacak Bölge Hastanesinin son durumu hakkında bilgi veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 2016 yılında açılışı yapılacak olan Büyük Kumla Barajı ile birlikte Gemlik'in tarihindeki en büyük yatırımlardan birisine daha kavuştuğunu vurguladı. 83 Milyon Liralık dev yatırım için Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na teşekkür eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 200 yataklı, yoğun bakım üniteli modern Bölge Hastanesinin ilçeye çok yakışacağını söyledi.


Arcellor Firması tarafından Lale Kemal Kılıç Ortaokuluna yaptırılacak olan Spor Salonu temeli de Bölge Hastanesi temeli ile birlikte atıldı. Temel atma töreni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımı ile bugün Cihatlı Mahallesi Taş Ocakları mevkiinde gerçekleştirildi.



Gemlik Belediyesi


Geri Dön