28 / 03 / 2024

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açıldı!

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı.




Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gençlerin en güzel şekilde yetişmesi, donanımlı, birikimli, vizyon sahibi bireyler olması amacıyla eğitim spora kadar her alanda verdikleri desteğin süreceğini söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da Büyükşehir Belediyesi sayesinde Gemliklilere verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, katkıları nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.


Bursa’nın sporda da marka kent olması için yeni stadyumdan amatör kulüplere sahalar, yüzme havuzlarından branşlara özel spor tesislerine kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, spor salonu kazandırdığı eğitim kurumlarına Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi’ni de ekledi. Daha önce de Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne bir spor salonu kazandıran Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreniyle birlikte adeta bir şölen havasında hizmete açıldı.


Engel yok desteğe devam

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, okul bahçesinde düzenlenen törende mezun olan öğrenciler ve ailelerine seslendi. Mezun olan öğrencilere aydınlık bir gelecek temennisinde bulunan Başkan Altepe, , gençlerin en güzel şekilde yetişmesi, donanımlı, birikimli, vizyon sahibi bireyler olması amacıyla eğitim spora kadar her alanda verdikleri desteğin bundan sonra da süreceğini söyledi. Eğitimde kalitenin artması için yapmadıkları hiçbir iş olmadığının altını çizen Başkan Altepe, “Ben ilk başkan olduğumda, 12 yıl önce okullara hiçbir şey yapamıyorduk. Bahçe duvarı, zemin kaplaması, kalorifer tamiri bunların hiçbirini yapamıyorduk. Artık o dönem tarihe karıştı. Büyükşehir Belediyesi olarak hangi okulumuzun ne eksiği varsa gideriyoruz. Yeter ki gençlerimiz boy zamanlarını en iyi yerlerde spor yaparak geçirsin. Kendilerini geliştirsin ve geleceğe en iyi şekilde hazırlansın. Sadece kendileri için değil, bu toplum için, millet için, Türkiye için ve dünya için geleceğe iyi hazırlansınlar. Çünkü onlardan çok şey bekliyoruz. Bu sorumluluğu şimdiden duymaları önemli. Hizmete açtığımız spor salonu okulumuza, ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.


Ne istediysek fazlasıyla aldık

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da Gemlik için Büyükşehir Belediyesi’nden ne istedilerse fazlasıyla aldıklarını belirterek, destekleri nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Siyasette sözün büyük önem taşıdığını ifade eden Yılmaz, “Bizim bir ilkemiz vardı; yapamayacağımız şeyin sözünü vermemek ve sözünü verdiğimiz şeyi de mutlaka yapmak. Celal Bayar Anadolu Lisesi’ne de spor salonu sözü vermiştik. Büyükşehir Belediyemizin sayesinde hamdolsun bu sözümüz de yerine geldi” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran da gerek yeni yapılan spor salonu ve gerekse spor şenlikleri kapsamında ilçedeki 5 bine yakın öğrencinin sporla buluşturulması nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Celal Bayar Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Beki de günün anısına Başkan Altepe’ye çini vazo hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, törende ayrıca dönemi dereceyle bitiren üç öğrenciye tablet hediye etti.

Daha sonra protokol üyeleriyle birlikte spor salonunun açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe, salonu gezdi.



Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön