26 / 04 / 2024

Gemlik'e toplu konut müjdesi!

Gemlik'e toplu konut müjdesi!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye bünyesinde oluşturulan proje ekibinin ilk etap toplu konut projeleri çalışmalarını tamamladığını müjdeledi.




Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye bünyesinde oluşturulan proje ekibinin ilk etap toplu konut projeleri çalışmalarını tamamladığını müjdeledi. Yoğun bir çalışma sonrasında ortaya çıkan birinci etap toplu konut çalışması projelerinde ihale aşamasına gelindiğini vurgulayan Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ve Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Gülsen Uslu ile birlikte proje ekibini kutladı. 


Cihatlı Mahallesi bölgesinde etaplar halinde yapılacak olan Toplu Konut çalışmasının tamamının 970 konuttan oluştuğunu ifade eden Başkan Yılmaz, 224 konutluk ilk etap çalışmalarının projelerinin hazır hale geldiğini kaydetti. 6'şar katlı, kaloriferli, ayrık nizam, asansörlü ve otoparklı toplu konut projesinin ayrıca deniz manzaralı ve ticaret alanları ile sosyal donatı alanlarıyla çevrili olacağını bildiren Refik Yılmaz, "Proje ekibimizi tebrik ediyordum. Yoğun bir çalışma sonrasında ilk etap projelendirmeyi tamamladılar. 

Projelerimiz ihale aşamasına geldi. En kısa sürede temel atmayı düşünüyoruz. Bu arada ikinci etap projelendirme çalışmaları da başladı. Cihatlı Mahallesi bölgesinde, örnek bir mahalle oluşturacağız. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi. 



Bursa'da meydan


Geri Dön