29 / 03 / 2024

Genç İnşaat Ankara ve Manisa'da faaliyet gösteriyor!

Genç İnşaat Ankara ve Manisa'da faaliyet gösteriyor!

Kente akıllı dairelerin yer alacağı yeni bir yaşam sitesi kazandıracaklarını belirten Hüseyin Genç, "Çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık" dedi. Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor...



Kente akıllı dairelerin yer alacağı yeni bir yaşam sitesi kazandıracaklarını belirten Hüseyin Genç, "Çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık" dedi. 1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat,  Ankara  ve Manisa'da inşaat sektörünün aranan markalarından biri. Babadan oğula geçen başarılı bir marka olduklarını söyleyen Hüseyin Genç, "Tescilli bir markayız. 1943 yılında babamın aldığı takdirname bana devlet işlerinde dürüst iş yapın pusulası oldu" dedi. Müslim Genç'in 1930'lu yıllarda girdiği yol inşaatları işlerinden sonra, Genç İnşaat 1975'te sırasıyla Genko İnşaat, HGM Akaryakıt İnşaat Şn-keti ve 1994'te Manisa Genç Beton Santrali'ni iş dünyasına kazandırdı. 


Manisa'da inşaa ettikleri Özdamar Sitesi ilee kentteki ilk sitenin kurucusu olduklarım belirten Hüseyni Genç, "Bu siteyle otopark, güvenlik sosyal yaşam alanları ile Manisa'ya ilkleri getiren firma olduk. Bu sitemizde az sayıdaki dairelerimiz de tükenmek üzere. 


Şimdi de yeni Manisa alanında çok katlı ve villalı çağdaş, modem bir sitenin inşaatına başladık" dedi. Hüseyin Genç, "İnşa ettirdiğimiz çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık. Manisa-İzmir yolunu, Turgutlu yolu üst yapımım, Akhisar-Manisa yolunun üst yapımım tamamladık. 200 bin ton asfalt yaptık. Tüm bunların yanı sıra Manisa -Akhisar yolunda ve Ankara'daki iki akaryakıt istasyonu ile Sabuncu Belinde kurulan asfalt pilenti, konkasör taş ocağı ve mekanik pilent tesislerindeki üretimler referanslarımız arasında yer alıyor. Ayrıca Ege Bölgesi'ndeki bir çok belediyeye sıcak bütünlü asfalt kaplaması yapan firmayız" dedi. 


14 KATLI 3 YILDIZ BLOK 

Bina ve yol inşaatları yam sıra Manisa'da ve Ankara'da siteler yapan Genç İnşaat, Manisa'ya yeni bir yaşam sitesi kazandırıyor. Genç Yaşam Sitesi adı altında yeni Manisa'da Kent Park'a bakan manzaralı konutlarımızı hayata geçiriyoruz" diyen Hüseyin Genç, "10 dönüm alan üzerinde, 14 katlı olan ve her katta 250 metrekare üç daire bulunan 3 yıldız blok ve 385 metrekarelik 7 süper villa olarak akıllı dairelerin yer aldığı sitemizle modern yasamın kapılarını aralıyoruz" diye konuştu 


Yeni Asır ek


Geri Dön