20 / 04 / 2024

Genç İnşaat Manisa'da çevre dostu konutlar inşa ediyor!

Genç İnşaat Manisa'da çevre dostu konutlar inşa ediyor!

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerini sürdürüyor. Hüseyin Genç, "İnşa ettirdiğmiz çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık." açıklamasında bulunuyor.



1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat,  Ankara  ve Manisa'da faaliyetlerini sürdürüyor. Babadan oğula aktarılarak gelen bir marka olduklarını söyleyen Hüseyin Genç, "Tescilli bir markayız. 1943 yılında babamın aldığı takdirname bana devlet işlerinde dürüst iş yapın pusulası oldu" dedi. 1930'lu yıllarda yol inşaatları ile inşaat sektörüne adım atan Genç inşaat 1975'te sırasıyla Genko İnşaat, HGM Akaryakıt İnşaat Şirketi ve 1994'te MaGenç beton santralini devreye soktu. 


Manisa'da inşa ettikleri Özdamar Sitesi ile kente ilk sitenin kurucusu olan Hüseyin Genç, yeni Manisa alanında Kent Park'ın bitişiğindeki sitelerinde çalışmalarını tüm hizayla devam ettiğini belirtti. Kent Park manzaralı Genç Yaşam Sitesi'nde 14 katlı bina ve 7 adet villadan oluşan sitenin inşaatı hızla yükseliyor. Hüseyin Genç, "İnşa ettirdiğimiz çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık. Manisa -İzmir yolunu, Turgutlu yolu üst yapımını, Akhisar-Manisa yolunu tamamlayan firmayız. Sıcak asfaltın Ege Bölgesindeki adresiyiz. 350 bin ton asfalt yaptık. Sabuncubeli'nde kurulan asfalt pilenti, konkasör taş ocağı ve mekanik püent tesislerindeki üretimlerinin Ege Bölgesindeki tüm Belediyeler bazında ve devlet ihalelerindeki referanslarmız arasında yer alıyor" dedi. 


Yeni Asır Ek


Geri Dön