27 / 04 / 2024

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.




Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün Yusuf Tavaşı tarafından kuruldu. 


Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin maksat ve mevzuu başlıca şunlardır. a. Bar, restorant, gazino gibi işyerleri açmak, kiralamak, kiraya vermek, çalıştırmak. b. Otel, motel, kamping gibi turistik tesisler açmak, çalıştırmak, kiralamak, kiraya vermek. c. Tekne, yat işletmeciliği yapmak, tekne ve yat kiralamak, kiraya vermek. d. Turizm acentası açmak, turizm ekonomisine uygun faaliyetlerde bulunmak. e. Su sporları ile ilgili bütünfaaliyetleri yapmak. f. Yurt içi ve yurt dışı turistik geziler düzenlemek. g. Hediyelik eşya, halı, kilim ticareti yapmak ithalat ve ihracatını yapmak. h. Konusu ile ilgili personel çalıştırmak. ı. Konusu ile ilgili bütün ihtiyaç malzemesi makina ve techizatın ithalatını ve ihracatını ticaretini yapmak. j. Konusu ile ilgili işleri yapmak üzere ithalatçı ve ihracatcı belgesi almak. k. Reklam ve Tanıtım Hizmetleri yapmak. l. Her türlü inşaat malzemesi almak,..... ve 5.5.2016 tarihinde tescil edilen anonim şirket anasözleşmesinde yazılı işler



Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Yeşilce Mah.Dahi Sok.No.2/3 Kağıthane 



Geri Dön