25 / 04 / 2024

Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy'de dükkanlara zarar verdi!

 Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy'de dükkanlara zarar verdi!

Şampiyonluğun Galatasaray'a kaptırılmasına öfkelenen Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy'de 2 polis aracını ters çevirip çevredeki araçlara ve dükkanlara zarar verdi. Günün ilk ışıklarıyla birlikte hasar gören otomobiller ve işyerleri göze çarptı



Kızıltoprak Caddesi'nde bir benzin istasyonu maddi hasar sebebiyle kullanılamaz hale geldi. Atılan taşlar sebebiyle camları ve benzin pompaları zarar gören istasyonun 2 gün önce faaliyete geçtiği öğrenildi. İstasyon, aldığı hasar sebebiyle kapatıldı. Taraftarların taşkınlık çıkardığı sırada benzin istasyonunda yakıt almak için bekleyen bazı araçlar da zarar gördü. Arbede sırasında çeşitli yerlerinde hasar oluşan ve camları kırılan araçlar, incelenmek üzere istasyonun içinde park halinde bekliyor.


Olay esnasında orada olduğunu söyleyen ve yaşananlara tepki gösteren bir esnaf, "Canlı şahidim ben. Maç güzelce sıfır sıfır bitti. Fenerbahçe taraftarları herkes dağıldıktan sonra evine gidiyordu. Bostancı tarafından gelen bir grup, ne olduysa orada patlak verdi. Görüyorsunuz hallerimizi, benim arabam mağdur, vatandaşın arabası mağdur. Adam daha dün benzin istasyonunun açılışını yaptı. Dünya kadar masraf yaptılar. Şuraya bakın kaç kişi buradan ekmek yiyor. Bugün oraya olan yarın bize olabilir. Bunların zararını kim karşılayacak. Mala zarar verdiler, polis yaralandı, vatandaşlar yaralandı. Ya burada patlama olsaydı? Polis arabasını burada devirdiler. Biz esnafız, bunlar bizden çıkacak" şeklinde konuştu.


Arbede sırasında otomobiliyle olay yerinden geçen ve korna çaldığı gerekçesiyle arabasına tekme atıldığını söyleyen bir mahalle sakini ise, "Ben arka sokakta oturuyorum. Burası bayağıdır tadilattaydı. Restore edildi ve dün açıldı burası. Dün de maç vardı şuradan şuraya gitmek bile çok zordu. Acayip derecede arabama saldıracaklardı benim. Çocukların hepsi taş atıyorlardı. Adamlar kornaya bastım diye arabamın ön tarafına vurdular" dedi.

Zaman


Geri Dön