25 / 04 / 2024

Modalife mobilya tüketicisine hem kaliteli hem de ucuz ürünler sunuyor!

 Modalife mobilya tüketicisine hem kaliteli hem de ucuz ürünler sunuyor!

Mobilya sektörüne 1995 yılından itibaren mobilya sektörüne giriş yapan Modalife Mobilya, müşterilerine kaliteli mobilya ürünlerini , ulaşılabilir fiyat ile birlikte sunuyor



Mobilya Sektöründe bir ürünün müşteri evine ulaşana kadar 3 aşamadan geçer. 1- Üreten (fabrika), 2- Bölge Bayi (Depo), 3- Bayi (satıcı). Her aşamada alınan ürünün fiyatı Mobilya tüketicisine artarak yansımaktadır.

Modalife Mobilya sisteminde ise ; Kendi fabrikasında üretip, ve türkiyede 158 Mağazasında kendi elemanları satmaktadır. Dolayısı ile Modailfe Mobilya, sektördeki diğer firmalara göre tek kazanç göz ettiği için tüketici en az yüzde otuz daha az ödeme yapar.


Kurulduğu ilk andan itibaren misyon ve vizyonunu, mobilya sektöründe kaliteyi uygun fiyat ile müşterilerine ulaştırmak olarak belirleyen Modalife Mobilya, kendine özgü tarzı ile müşterilerini kaliteli ve ekonomik mobilya ile buluşturmayı hedeflemektedir.


Türkiye'de mobilya sektörünü sürekli takip eden Modalife, her geçen sene portföyüne eklediği yeni ürünler ile , Müşterileri kitlesini sürekli genişletmektedir.


Genişleyen müşteri portfoyunde yüzde yüz müşteri memnuniyetini kazanmak amacı taşıyan Modalife, mobilya TSE belgeli ürünleri, ISO 9001:2008 toplam kalite sistemi ile çalışmaktadır.


Kazanılan her müşterinin Türkiyeye yatırım olarak döneceğinin bilincinde olan Modalife Mobilya, Kırıkkale Organize Sanayinde 90 Bin M2 lik iki fabrika ve toplamda 1800 çalışanı ile mobilya üretimi yapmakta ve satmaktadır.


Sürekli olarak kendini yenileyen Modalife Mobilya, makine parkuru ile Türkiyede Mobilya sektörüne yatırım yapmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre ev mobilyasının yanında, aksesuar vb. üretimler yaparak müşterilerinin taleplerini karşılamaktadır.


18 ayrı bölgede toplam 158 mağazası bulunan Modalife Mobilya, gelecek için adımlarını büyüterek atarken, mobilya mağazaları ile Türkiyenin her bölgesine yayılmayı amaçlamaktadır.


Modalife Mobilyaya ait ürünlere ve şubelere www.modalife.com.tr adresinden ulaşılabilmekte olup, tüm ürünleri ayrıntılı olarak inceleyebilmenize imkan tanımaktadır. Bu inceleme sonrasında size en yakın Modalife Mobilya Mağazasına yönelterek, özellikle yorucu mobilya aramalarını ortadan kaldıran Modalife Mobilya müşterilerini hızlı ve zahmetsiz bir alışverişe yönlendirmektedir.


Yapılan her yatırımı anlık değerlendirmeler ile değil, uzun soluklu ve derinlenemesine inceleyen Modalife Mobilya, müşterilerine fabrikandan aracısız satış yapmak suretiyle, kaliteli mobilyayı uygun fiyata sunma ilkesindedir.


Modalife mobilya günümüz teknolojisine verdiği önem ile artık sosyal medya ve internet ortamında müşterilerinin sürekli takipte kalabilmesi amacı ile yeniliklere gitmeye devam etmektedir.


Bunun yanında sosyal medyadada müşterilerine ulaşan Modalife Mobilya www.facebook.com/ModalifeMobilya Ya da www.twitter.com/ModalifeMobilya üzerindende müşterilerine kampanya ve ürünlerini tanıtan Modalife Mobilya, Mobilya Sektörünün güçlü ama mütevazi oyuncusu olmaya devam edecektir.


Ayrıntılı Bilgi için Modalife Mobilya internet sitesi www.modalife.com.tr

Zaman


Geri Dön