24 / 04 / 2024

www.toca.com.tr, 18th AnnualCommunicator’dan ödüller kazandı!

 www.toca.com.tr, 18th AnnualCommunicator’dan ödüller kazandı!

Gri Creative tarafından hayata geçirilen Toca Mimarlık web sitesi www.toca.com.tr; dijital dünyanın önde gelen organizasyonları arasında kabul edilen Horizon, Design Licks, DopeAwards ve 18th AnnualCommunicator’dan ödüller kazandı.



Prodüksiyonu ve web sitesi Gri Creative tarafından hayata geçirilen TocaMimarlık’ın web sitesi www.toca.com.tr uluslararası arenada 4 ödüle layık görüldü. Gri Creative tarafından hayata geçirilen web sitesi; 2011 Horizon Interactive Awards’tan animasyon kategorisinde “Gold Winner”, 18th Annual Communicator Awards’tan "Award of Distinction" DopeAwards’dan “Site of theday” ve son olarak da 1 Mayıs’ta Design Licks’den “Site of theday” ödüllerini aldı.

 

Sürdürülebilir ve çevreci tasarımlar yapanmodern mimari şirketiToca’nın web sitesi,şirketin kolektif fikirleri değerlendirme felsefesini yansıtır şekilde tasarlandı.Web sitesinde giren ziyaretçiler 90’ların popüler bilgisayar oyunu tetristen ilham alınarak oluşturulmuş bir sayfa ile karşılaşıyorlar. Her biri farklı ritmleri temsil eden tuğla biçimindeki parçalar, siteyi ziyaret eden kişi tarafından bir araya getirildiklerinde heterofonik bir müzik oluşturuyor. Ziyaretçiler, sitede yaşadıkları bu deneyimi Facebook veTwitter’da paylaşabiliyorlar. Sitede ayrıcaToca’nınhaberleri, projeleri ve ekip üyeleriilgili bilgiler bulmak mümkün.

Her yıl dünyadan binlerce projenin başvurduğu Horizon Interactive Awards, interaktif projelerin sıradışılığını ve başarısını ödüllendiriyor. Horizon, başvuruları şirket büyüklüklerine bağlı olmaksızın değerlendiriyor.

 

2006’dan bu yana web tasarımı ödülleri dünyasında referans kaynağı olarak kabul edilen Design Licks, dünya çapında en yaratıcı ve iyi tasarlanmış siteleri ödüllendiriyor. Her gün başvuran yüzlerce web sitesinden sadece biri “günün sitesi” ödülüne layık görülüyor. Değerlendirmelerde yaratıcılık, kullanılabilirlik ve detaylara dikkat edilmesi gibi etkenler göz önünde bulunduruluyor.

 

DopeAwards, 2003’ten beri dünyanın en yaratıcı işlerini ödüllendiriyor ve dünyanın en saygın ödül programları arasında yer alıyor. DopeAwards, flash tasarımının doğduğu günden beri varlığını sürdürüyor. DopeAwards’ın takımı; ödüllüflash tasarımcılarından, 3D artistlerinden ve fotoğrafçılardan oluşuyor.

 

ABD merkezli CommunicatorAwards’ta yarışmasında her sene kreatif işler yarışıyor. Yaklaşık yirmi yıldır devam eden Communicator Awards, pazarlama ve iletişimdeki büyük fikirlerin tanındığı uluslararası ödüller programı olarak kabul ediliyor. International Academy of Visual Arts’ın jüri olduğu yarışma; daimi etki yaratan ve yenilikçi siteleri onurlandırıyor.

 

Gri Creative hakkında bilgi için: www.gricreative.com



Geri Dön