27 / 04 / 2024

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.



Generali Sigorta’nın evini seven ve korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon/sabit kıymetler ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.


Bu ürünle ev sahiplerinin kendilerine ait konut ve ev eşyaları teminat altına alınırken, kiracılar da ev eşyalarını güvence altına alabiliyor. ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’nın sunduğu teminat kapsamında deprem teminatı da yer alıyor. Deprem nedeniyle meydana gelen maddi hasarlarda Zorunlu Deprem (DASK) sigorta limitlerinin üstünde kalan kısım Prestij Evim Ekstra kapsamında karşılanıyor. Bunun yanında ürüne ek olarak sunulan ve yakıt sızması, aile hukuksal koruma, kapkaç, eşyaların depolanma masrafları gibi önemli teminatları içeren ‘Artı Teminat’ güvencesi dokuz farklı riske karşı daha koruma sağlıyor.  Üstelik konut sigorta poliçesine istendiği takdirde ‘Aile Ferdi Kaza’ teminatı eklenerek poliçe kapsamı genişletilebiliyor.


Star


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


2015 yılı sonu istatistikleri, Türkiye'de yaklaşık 17 milyon 600 bin konuttan sadece 5 milyon 131 bin konutun sigortalandığını gösteriyor. Evlerde en sık hasar dahili su, en yoğun hasarsa yangın ve hırsızlık nedenlerine bağlı olarak meydana geliyor. 


Konut poliçelerinde hasar frekansının düşük olmakla birlikte olası hasar maliyetlerinin çok yüksek olması konut poliçesi yaptırmanın önemine işaret ediyor. Ülkemizde özellikle hırsızlık olaylarının son on yıldır sürekli artış kaydettiği biliniyor. 


Araştırmalar hırsızlıkların özellikle hafta içi yaşandığını ve gelir seviyesi yüksek kişilerin yaşadığı mahallelerdeki hırsızlık vakalarının daha sık olduğunu ortaya koyuyor. 

Generali Sigorta'nın evini seven ve korumak isteyenlere sunduğu 'Prestij Evim Ekstra Sigortası' konut binası, eşya dekorasyon/ sabit kıymetler ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor. 


Bu ürünle ev sahiplerinin kendilerine ait konut ve ev eşyaları teminat altına alınırken, kiracılar da ev eşyalarını güvence altına alabiliyor. 


Evlere güvence 

'Prestij Evim Ekstra Sigortası'nın sunduğu teminat kapsamında deprem teminatı da yer alıyor. Deprem nedeniyle meydana gelen maddi hasarlarda Zorunlu Deprem (DASK) sigorta limitlerinin üstünde kalan kısım Prestij Evim Ekstra kapsamında karşılanıyor. Bunun yanında ürüne ek olarak sunulan ve yakıt sızması, aile hukuksal koruma, kapkaç, eşyaların depolanma masrafları gibi önemli teminatları içeren Artı Teminat' güvencesi dokuz farklı riske karşı daha koruma sağlıyor. Üstelik konut sigorta poliçesine istendiği takdirde Aile Ferdi Kaza' teminatı eklenerek poliçe kapsamı genişletilebiliyor.


Asistans hizmetlerini ana sorumluluk alanlarından biri olarak gören Generali Sigorta, 'Prestij Evim Ekstra Sigortası' kapsamı dahilinde zengin asistans hizmetlerini 7/24 ücretsiz olarak sunuyor. 


Bu hizmetler arasında çilingir, cam, su tesisatı, ambulans ve evde hekim muayene, tıbbi bilgi ve danışmanlık ile bilgi hattı hizmetleri ile araç çekici hizmeti, otel konaklama vb. hizmetleri yer alıyor. 


Milliyet




Geri Dön