26 / 04 / 2024

Genyap Kağıthane 7000’de yaşam başlıyor!

Genyap Kağıthane 7000’de yaşam başlıyor!

Genyap Kağıthane 7000’de tapu teslimleri başladı, yakında “Yaşam Başlıyor” başlıyor.Kağıthane 7000 aile yaşamı konsepti üzerine tasarlandı.



8 blokta 122 daireden oluşan Genyap Kağıthane 7000’de tapu teslimleri başladı, yakında “Yaşam Başlıyor” başlıyor.


İç bahçesi ve peyzajı büyük ölçüde tamamlanan “Aileler için tasarlanan” projenin 3600 m2’lik bahçesi Satış Ofisi ziyaretlerinde misafirlerimiz tarafından büyük beğeni topluyor.


GENYAP tarafından İstanbul Kağıthane merkezde inşa edilen KAĞITHANE 7000 geniş ve ferah dairelerin yanı sıra huzurlu ve güvenli ortamıyla eşsiz bir fırsat sunuyor. KAĞITHANE 7000’de kullanılan tüm malzemelerin niteliğinden, işçiliğine kadar her aşamasında kaliteden ödün vermeden son derece titiz bir çalışma yapılmıştır.


Salondan mutfağa, yatak odalarından banyoya kadar her m²’de 1. Sınıf malzeme ve işçilik hizmeti sağlanmıştır. Kağıthane’nin merkezinde konumlanan proje 8 blokta toplam 122 adet daireden oluşmaktadır. 102 m² ile 260 m² arasında değişkenlik gösteren 2+1, 3+1 normal daire tiplerinin dışında 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere dubleks daire tiplerine de yer verilmiştir.


AİLENİZ İÇİN TASARLANDI…

Kağıthane 7000 aile yaşamı konsepti üzerine tasarlanmıştır. Geniş ve konforlu dairelerin yanında sosyal alanlarda da hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadık. Bu bağlamda; bay ve bayanlar için ayrı kapalı yüzme havuzları ve yine bay ve bayanlar için ayrı fitness salonları, saunalar, cafeteryalar, çocuk parkı, kapalı otopark gibi birçok sosyal imkanları bulunan projemizde aile yaşamına keyif katacak her türlü detayı sizler için titizlikle tasarladık. Çocuklarınız çocuk parkında güven içinde oynarken, sizler de gönül rahatlığı ile dilerseniz 1600 m²’lik spor salonunun havuzunda yüzebilecek ve sporunuzu yapabileceksiniz. Dostlarınızla, komşularınızla sohbet edebilmek için uygun mekanlar aramanıza gerek kalmadan sitenizin cafesinde veya 3300 m²’lik doğa ile iç içe muhteşem bahçenizde hem kahvenizi yudumlayıp, hem de temiz havayı içinize çekebileceksiniz. Güvenlik hizmeti konusunda uzman ekibiyle sürekli ve etkin koruma altında olacak olan proje sosyal tesisleri ile geniş bir alanda hizmet verecektir. KAĞITHANE 7000 bütün bu özellikle ile göz doldurmaktadır.


İSTANBUL’UN MERKEZİNDE OLACAKSINIZ…

KAĞITHANE 7000, Kağıthane’nin tam merkezinde vadinin eşsiz manzarasına sahip bir lokasyondadır. Projemiz bulunduğu konum itibariyle şehrin önemli noktalarına, toplu taşıma ve yapılacak olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosuna olan yakınlığıyla hem şehrin içinde olmanın, hem de şehrin gürültü ve stresinden uzak olmanın avantajını bir arada sunuyor. E5 ve TEM’in arasında bulunan KAĞITHANE 7000’den Mecidiyeköy’e, Maslak’a, Şişli’ye, Levent’e, İstanbul Boğazı’na ulaşmak yalnızca 10 dakika mesafededir.


KAĞITHANE’DE YATIRIM…

Kağıthane 2013 yılında emlak sektöründe İstanbul’un en çok kazandıran ilçesi oldu. Yakın gelecekte yine en çok kazandıran ilçe olması beklenmektedir. Cendere vadisi Maslak’tan sonra iş merkezlerinin bulunduğu İstanbul’un ikinci bölgesi olacak şekilde planlanmış ve bu bağlamda bir çok büyük proje buraya gelmiştir. Büyükşehir belediyesinin yapmayı planladığı Cendere vadisi projesi, metro, havaray gibi büyük yatırımlar bölgenin değerinin hızla yükselmesini sağlamaktadır.


Web Sitesi: www.kagithane7000.com


Geri Dön