28 / 03 / 2024

George Clooney'in villasına yaklaşana 600 dolar ceza!

George Clooney'in villasına yaklaşana 600 dolar ceza!

Hollywood'un ünlü isimlerinden George Clooney ile eşi Emel Clooney, magazin basının gündeminden düşmüyor. Clooneyler'in İtalya'daki evlerinin çevresinde sıra dışı bir önlem alındı..



6 ay önce Venedik'te düzenlenen görkemli bir törenle dünyaevine giren ikilinin, İtalya'daki evlerinin çevresinde sıra dışı bir önlem alındı. Ülkenin kuzeyindeki Laglio bölgesinde bulunan evin çevresine Clooney çiftini rahatsız etmenin bedeline dair bilgi afişleri asıldı. Yerel belediye tarafından asılan afişlerde Como Gölü'nün kıyısındaki eve fazla yaklaşanların cezalandırılacağını kaydedildi. Buna göre Clooney çiftini rahatsız edenlere 600 dolar para cezasının kesileceği belirtildi. 


TEKNELERE DE YASAK 

Yayalara uygulanacak para cezasının yanı sıra tekneler için göl de "yasaklı bölge" ilan edildi. Teknelerin Clooney çiftinin evlerine 100 metre mesafeden fazla yaklaşması yasaklandı. 53 yaşındaki yakışıklı oyuncu George Clooney, Como Gölü'ndeki evini 2002'de 10.7 milyon dolara satın almıştı. Clooney, o tarihten bu yana yaz aylarını genelde burada geçiriyor. 


Sabah


Geri Dön