25 / 04 / 2024

Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi!

Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi!

Firma: Geredeli İnşaat

Proje: Geredeli Trio Towers

Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak hayata geçiyor.



Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen projede A, B ve C olarak toplam 3 blok halinde bulunuyor. A blok orta blok olarak geçiyor ve en erken teslim edilmesi planlanıyor. 


Geredeli Trio Towers projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede ilk blokta toplam 130 daire bulunuyor.


Geredeli Trio Towers projesinde A blok 2 sene içerisinde teslim edilmesi beklenirken projedeki blokların tamamı 4 sene içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Geredeli Trio Towers projesinde 2+1 daireler 121 metrekare, 3+1 daireler 163 metrekare ve 4+1 daireler 185 metrekareden oluşuyor. 


Geredeli Trio Towers projesi içerisinde  çocuk parkları, basketbol sahası, fitness center, cafe, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş pisti,  otopark, kamelya ve seyir terasları gibi seçenekleri de bulunuyor.


Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak hayata geçiyor. Projede daire ve AVM bulunuyor. Proje tamamlandıktan sonra  toplam 450 daire olması bekleniyor.


Geredeli Trio Towers Zonguldak iletişim

Satış Ofisi: Merkez mah. Köylü Pazarı İşhanı Kat:2 Kozlu/Zonguldak

Tel :+90 372 269 05 75

Mail :[email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön