19 / 03 / 2024

German Life Ulukent'te satışlar başladı!

German Life Ulukent'te satışlar başladı!

Firma: Bidri İnşaat

Proje: German Life

Bidri İnşaat'ın yeni projesi Ulukent'te German Life için satışlar başladı. German Life projesinin yüzde 65'i tamamlandı.



Aydın Kuşadası'nda inşaat sektörünün en köklü ve güvenilir firmalarından Bidri İnşaat, İzmir'in gelişen bölgesi Ulukent'te German Life isimli projesinde satışlara başladı. 6 bin 707 metrekarelik arsa üzerine iki bloktan oluşan projede 116 daireden meydana geliyor. German Life'ta 2+1 daireler brüt 120 metrekare, 3+1 daireler ise 152 metrekare büyüklüğe sahip. Projede A blokta 3+1, B blokta 2+1 daireler yer alıyor. German Life, Ulukent'te Karşıyaka'ya 10 dakikalık mesafede inşa ediliyor. Proje alanındaki kot farkı sebebiyle German Life'taki tüm daireler Körfez manzarasına sahip. Projede daireler birinci sınıf ürünlerle teslim edilecek. German Life projesindeki dairelerin teslime kadar yüzde 30 ila 35 oranında prim kazandırması bekleniyor. Proje tamamlandığında ise 2+1 dairelerin bin lira , 3+1 dairelerin ise bin 500 liradan kiracı bulması öngörülüyor.


YÜZDE 65'İ TAMAMLANDI


Türkiye'nin potansiyeline ve ekonomisine güveninin tam olduğunu belirten Bidri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aksak, "Geçen yıl maalesef hain bir darbe girişimine maruz kaldık. Ancak Türkiye dinamiklerini korumaya devam etti. Yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek Ulukent'te yükselen German Life projemizin yüzde 65'ini tamamladık. Amacımız daima ülkemize katma değer oluşturmak, milletimizin yaşam standartlarını yukarıya çekmek ve bizi tercih eden vatandaşlarımıza her zaman kazanç sağlamak olmuştur. 2017'de de aynı amaç ve inançla yolumuza devam edeceğiz" dedi.


FİYATLAR 260 BİN LİRADAN BAŞLIYOR


Aksak şöyle devam etti: "Projemiz 2017 yılının 11. ayında tamamlanacak. 12. ayında ise yaşam başlayacak. German Life projesine Avrupa'dan yoğun talep geldi. Son bir aydır da İzmirlilerden yoğun talep alıyoruz. Proje Hilton ve Sheraton otel konseptinde olacak, rezidans gibi tasarlanacak. Fiyatlar da avantajlı, 260 bin liradan başlıyor. Krediye uygun. 10 yıllık kredi kullanılabiliyor" dye konuştu.


Yeni Asır 


projeye sor



Geri Dön