29 / 03 / 2024

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Eylül'de açılıyor!

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Eylül'de açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve’de inşa edilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve’de inşa edilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı. Merkezi Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreninde hizmete alacaklarını ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 7’den 70’e herkesin bu merkezde buluşacağını söyledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Açacak

Proje detaylarını da paylaşan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezimizde 150 kişilik tiyatro ve konferans salonı, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeterya bulunuyor. Eylül ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek programda merkezimizin açılışı yapılacak. Yeni merkezimizin ilçeye değer katacağını düşünüyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.


7’den 70’e Herkes Burada Buluşacak

Ali Oktar konuşmalarını şu şekilde tamamladı; “Sosyal belediyecilik anlamında bir projeyi daha hayata geçiriyor olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Daha önce benzer örnekler gerçekleştirmiş, hizmete almıştık. Bilindiği üzere Akyazı’da da benzer bir çalışmayı tamamladık. Bu merkezlerimizde kadınlar, gençler, çocuklar, aileler kısacası 7’den 70’e herkes yer alacak. İnşallah yeni merkezlerimiz ilçelerimizin sosyal yaşantıları için büyük önem taşıyacak.”



Sakarya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön