27 / 04 / 2024

Geyve'ye 349 kişilik yurt inşa edilecek!

Geyve'ye 349 kişilik yurt inşa edilecek!

Valilikten yapılan açıklamaya göre Başbakanlık tarafından Geyve ’ye 349 kişi kapasiteli modern yurt binası için yapılan ihalenin sonuçlandığı belirtilerek, yurdun inşası için çalışmaların başlayacağı kaydedildi.




Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen, Geyve İlçesine, 349 Kişi Kapasiteli Yurt İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yaptırılmasına ait ihale sonuçlandı. 

Önümüzdeki günlerde inşaata başlanacak ihalenin bedeli 8.814.000,00 TL olarak açıklanırken, ihale sonucunda 349 kişilik modern yurt binası, altyapı ve çevre düzenlemesiyle birlikte Geyve ilçesine kazandırılacak. 

Geyve Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı için ihale uhdesinde kalan firmaya yer tesliminin önümüzdeki günlerde yapılarak inşaata baslanması beklenivor. 

625 Günde Geçtiğimiz Mayıs ayı içersinde TOKi tarafından ihalesi yapılan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunun yer teslimi yapıldıktan sonra 625 takvim gününde inşa edileceği ve 350 kişilik öğrenci yurdunun 5 yıldızlı otel konforunda, 1-3 kişilik odalarda tuvalet, banyo, çalışma masası ve soyunma dolapları olacak şekilde tasarlandığı belirtildi. 

Dişli'ye Teşekkür Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet'ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. 

murat-kaya-geyvel Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Yapılacak 350 kişilik öğrenci yurdu ile ilçemize getirilecek fakülte yolunda da ilk adımı atmış olacağız. Geyve m ilçemize yapılan diğer yatırımlarda olduğu gibi Öğrenci Yurdumuzun programa alınmasından ihale ve yer teslimi aşamasına kadar geçen süreçte büyük emeği geçen Milletvekilimiz Sayın Şaban Dişli'ye teşekkür etti. 

Ak Parti Belediyeciliğinin 2 döneminde Geyve'nin alt yapısından, üst yapısına, büyük işlere imza atacaklarını belirten Başkan Kaya; "öğrenci yurdu ilçemize hayırlı olsun" dedi. 



Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön