26 / 04 / 2024

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...




Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı.


Çalışmaları yerinde inceleyen, çevre sakinleri ve esnaflara bilgi veren Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sagae Caddesi ile Yeniyol’un geçen yıl tamamlandığını hatırlattı, “ İnönü Caddesi’nin bir bölümünü tamamlamıştık. Doğalgaz ve diğer kazı çalışmaları tamamlandıktan sonra belediye olarak çalışma yapıyoruz. Mal Pazarı olarak bilinen kavşaktan başlayıp, 72 Evlerin ilerisinde bulunan kavşağa kadar ilk aşamayı tamamlayacağız. Bölgede su kanalları, elektik ve yağmursuyu hatları yenilenecek. Altyapı tamamlandıktan sonra asfalt ve kaldırım düzenlemesi ile çalışmaları tamamlayacağız. İnönü Caddesi’nde, valilik kavşağına kadar olan çalışmaları yaz mevsimi sonuna kadar bitireceğiz“ dedi.


Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaklaşık 2 bin metrelik çift yönlü güzergahın yenileneceğini, yol ve kaldırım çalışmalarının ardından peyzaj çalışması yapılacağını sözlerine ekledi.

 



Giresun Belediyesi




Geri Dön