20 / 04 / 2024

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak




Giresun Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü yeni yerleşim alanına kavuşuyor. 40 yılı aşkın bir iki farklı yerde hizmet veren müdürlük, yerleşim yoğunluğundan uzak bir bölgeye taşınıyor. Belediye Başkanı Kerim Aksu, Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel, Makine İkmal Müdürü Şerafettin Vurgun ve mühendislerle bir araya gelerek proje üzerinde çalışma yaptı. Başkan Aksu, Müdürlüğün Gedikkaya Mahallesi Atatürk Bulvarı sahil yolu üzerinde 40 yıldır hizmet verdiğini belirterek ,” Bu alan şehir içinde kaldı. 


Yeni yer olarak Gedikkaya Mahallesi Ali Usta Caddesi (Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Sitesi) üzerinde bulunan ve imar planında belediye hizmet binası olarak ayrılan alan belirlendi. 2016 yılı içinde hazırlanan projenin tamamlanmasını planlıyoruz. Burada 2700 metrekare inşaat alanı kullanılacak ve yerleşim 4 bin metrekare alana yapılacak.  Makine İkmal Müdürlüğümüz tüm araçlarımızın bakım, onarım işlerini üstlenmektedir “dedi. İş makinesi, kamyon ve çeşitli modellerde toplan 107 araca hizmet veren Makine İkmal Müdürlüğü yeni projesinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binasından oluşacak.



Giresun Belediyesi




Geri Dön