25 / 04 / 2024

Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Giresun Milletvekili adayı Nurettin Canikli: “Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu ile Çotanak Arena yapımı için çalışmalar sürüyor” dedi.



Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Giresun Milletvekili adayı Nurettin Canikli, "İstediğiniz sporu yapabilmeniz için gerekli tüm imkanları size sunuyoruz" dedi.


Gençlere spor yapabilmeleri için gerekli tüm imkanları sunduklarını belirten Canikli, "Bundan sonra söz sizde. Bu alanları kullanarak Türk sporuna ciddi katkılar sağlayacak sporcular çıkaracağımıza inanıyoruz. Siz buralarda kendinizi geliştireceksiniz. Hem ülkemizin hem de Giresun'umuzun namını, şanını yücelteceksiniz" diye konuştu. Canikli, Giresun'da yeni spor tesisleri yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:"Giresun'daki bütün boş alanlara spor tesisleri yapıyoruz. En son Teyyaredüzü Mahallesi'nde gençlik merkezi yaptık. Gemilerçekeği Mahallesi'ne de yapıyoruz. Hepsi de ücretsiz. Aksu mevkisindeki alana da tesis yapacağız. Yine Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu ile Çotanak Arena yapımı için çalışmalar sürüyor. Dünyanın en güzel statlarından birini Giresun'a yapacağız."


Yeşil Çotanak Gazetesi


Geri Dön