28 / 03 / 2024

Giriş Kayaşehir cadde dükkanları için son 10 gün! 172 bin TL!

Giriş Kayaşehir cadde dükkanları için son 10 gün! 172 bin TL!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Giriş Kayaşehir

172 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Giriş Kayaşehir cadde dükkanları, İstanbul Avrupa yakasında kurulacak yeni 1.000.000 nüfusluk şehrin çekirdeği Kayaşehir’in girişinde binlerce konutun alışveriş ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik inşa edili



TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. ile Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığıyla geliştirilen  Giriş Kayaşehir  cadde dükkanları satışa açılıyor. 30 metrekareden 896 metrekareye kadar geniş bir yelpazeye sahip olan dükkanların muhammen satış fiyatları KDV dahil 172 bin TL’den başlıyor.


Giriş Kayaşehir cadde dükkanları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan ve Avrupa yakasındaki 1 milyon nüfusluk yeni şehir projesinin çekirdeği olan Kayaşehir Uydu Kenti’nin girişindeki ana cadde üzerinde yer alıyor.


Kayaşehir’de teslim edilen 20 bin konutta yaklaşık 100 bin kişinin şimdiden yaşamaya başladığı Kayaşehir Uydu Kenti sakinlerinin eve dönüş aksında yer alan dükkanlar, yakın zamanda inşaatına başlanacak olan ve günlük 80 bin ziyaretçisi olması beklenen Avrupa’nın en büyük sağlık kenti projesine de çok yakın bir konumda. Bölgede inşası devam eden 1476 konutluk Bahçetepe İstanbul ve Emlak Konut GYO’nun ihale ettiği 2 bin konutluk projelerde ikamet edenlerin de istifade edebileceği Giriş Kayaşehir cadde dükkanları geniş otopark alanları ve düz ayak giriş imkanı sunuyor. Projede ayrıca teras kullanım imkanı bulunan dükkanlar ve süpermarket olmaya uygun 896 metrekarelik büyük bir cadde dükkanı da aynı tarihte satışa sunulacak.


1 milyon nüfus hedefine hazırlanan Kayaşehir’in komşusu olan Olimpiyat Şehri metro istasyonu ise birkaç ay içerisinde faaliyete geçecek. Kayaşehir’deki bu hızlı büyüme, bağlı olduğu Başakşehir’i İstanbul’un nüfusu en hızlı artan ilçesi konumuna taşıdı. Bölgedeki arazilerin rayiç bedellerinin 500 TL altında olması ve bölgede yapılacak olan konutların yüzde 1’lik KDV oranı ile satılabilme imkanından dolayı, büyük inşaat şirketleri de şimdiden Kayaşehir’de yeni projeler için arsa arayışı içerisinde.


Giriş Kayaşehir cadde dükkanları hakkında ayrıntılı bilgiye www.giriskayasehir.com adresinden ya da 444 61 71’den ulaşılabilir.


projeye sor



Geri Dön