26 / 04 / 2024

Gizem Mobilya, İzmir Karabağlar'a mağaza açıyor!

Gizem Mobilya, İzmir Karabağlar'a mağaza açıyor!

İzmir'in yükselen değeri Gizem Mobilya, vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konseptini sergileyeceği mağazası Gizem Exclusive'i Karabağlar'da hizmete açıyor.



1955'den günümüze İzmir'in yükselen değeri Gizem Mobilya, 60 yıllık birikimi, tecrübesi ve deneyimi ile vintage, artdeco ve eklektik tarz mobilya konseptini sergileyeceği yeni mağazası Gizem Exclusive'i Karabağlar'da açıyor. Firma yetkilileri, "Yeni konsept mağazamızda; profesyonel mimari destek, özel tasarım, kişiye özel projelerimiz ve sloganımız ile "Lüksün Gizem'li Dünyası"na tüm müşterilerimizi bekliyoruz" ifadelerinde bulundu. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gizem Mobilya, yeni konsepti "Gizem Exclusive" mağazası için 2 milyon euroyu aşan yatırımı ile Karabağlar'da yine yeni bir ilke imza atıyor. 

YİNE ÇOK İDDİALI DEKORASYON 

Firma sahipleri İlker Erdilibalı, H. İlknur Ergüven, Bülent Ergüven; Gizem Exclusive bünyesinde, Coasthal Living markasına ait ürünlerin sergileneceği 5 katlı ve 1240 metrekare alan üzerine kurulu yeni mağazası, Fransız ve İtalyan mimarların proje ve katkılarıyla çok özel bir konsept ve iddialı bir dekorasyona sahip olduğunu söyledi. Yeni yılda da kaliteli hizmetlerine devam edeceklerini dile getiren firma yetkilileri, "Deneyimli tasarım ekibimiz sayesinde her sezon yeni koleksiyonlarımızı Gizem Mobilya ayrıcalığı ile beğeninize sunarız. İhtiyaçlarınıza en uygun mobilya ve aksesuarları seçmenize yardımcı oluruz. Satış sonrasında ise, yılların deneyimine sahip profesyonel montaj ve nakliye ekiplerimiz size kusursuz hizmet vermeye devam eder. Mağazalarımızdaki tüm bu çeşitlilik, sevdiklerinize ve kendinize en güzel mobilya ve aksesuarları seçebilmeniz içindir. Mobilyadan aksesuara mağazalarımızda yüzlerce ürün çeşitliliği vardır" diye konuştu. 


Sabah  Egeli



Geri Dön