25 / 04 / 2024

Global Holding’in 2011 Faaliyet Raporu‘na 5 Uluslararası Ödül!

 Global Holding’in 2011 Faaliyet Raporu‘na 5 Uluslararası Ödül!

Yenilikçi bir felsefeyle hazırlanıp ünlü bilim adamı ve ressam Leonardo Da Vinci’nin eskizlerinden esinlenilmiş çizgilere yer verilen Global Yatırım Holding 2011 Faaliyet Raporu’na 23.Galaxy Awards ve 42. Creativity Awards’tan ödül yağdı







Global Yatırım Holding 2011 Faaliyet Raporu GalaxyAwards Dünya Birincisi olarak uluslararası bir başarıya imza attı.


İletişim alanında mükemmeliyetin sınırlarını belirlemek amacıyla kurulan dünyanın tek bağımsız ödül organizasyonu olan ve ABD’de MerComm tarafından düzenlenen Galaxy Awards’ın bu seneki yıldızı GYH 2011 Faaliyet Raporu oldu. Yarışmada 2011 Faaliyet Raporu ile dünya birincisi olan GYH, aynı zamanda hem online hem de Geleneksel Olmayan Raporlar - Avrupa: Faaliyet Rapor Tasarımı dallarında iki altın, Genel Kategori dalında bir gümüş ve Faaliyet Rapor Kapakları dalında da bir bronz madalya alarakGalaxy Awards’a damgasını vurdu.


Büyük bir başarıya imza atan Global Yatırım Holding, Creativity International Awards’ta 2011 Faaliyet Raporu ile bir de onur ödülü kazandı. En uzun süreli bağımsız reklamcılık, pazarlama ve tasarım yarışmalarından birisi olan ve bu yıl 34 ülkeden 1000’in üzerinde projenin yarıştığıABD merkezli Creativity International Awards,GYH’nin 2011 Faaliyet Raporu’nu Printing &Packing dalında“onur ödülüne” layık gördü.


GYH 2011 Faaliyet Raporu’nun Aldığı Ödüller:


1. GalaxyAwardsOnline Yıllık Rapor Kategorisi: Altın

2. GalaxyAwardsGeleneksel Olmayan Raporlar - Avrupa: Faaliyet Rapor Tasarımı Kategorisi: Altın

3. GalaxyAwardsGenel Kategori: Gümüş

4. GalaxyAwardsFaaliyet Rapor Kapakları - Sanat/İllüstrasyon Kategorisi:Bronz

5. Creativity Printing &PackingAwards: Onur Ödülü

 

Global Yatırım Holding 2011 Faaliyet Raporuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.gyhannualreport.com/



Geri Dön