26 / 04 / 2024

Global İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Kömür Elektrik Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Global İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Kömür Elektrik Ticaret Sanayi Limited Şirketi Uğur Parıltı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Global İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Kömür Elektrik Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Uğur Parıltı tarafından kuruldu.


Global İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Kömür Elektrik Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1-Insaat malzemelri (demir, çelik. Çivi. Alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma,alçı,çimento,fırınlanmıs kum, mermer,mozaik fayans, seramik, vitrifile, marlet, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izalosyon melzemeleri, duvar kagıdı, boya ve banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Global İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Kömür Elektrik Ticaret Sanayi Limited Şirketi Adres; Reşitpaşa Mah.Eski Büyükdere Cad.No.14/B/İşyeri Sarıyer 



Geri Dön