16 / 04 / 2024

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.



Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, turizm sezonu ve Özaltın Holding iştiraklerinden Gloria Otellerinin performansı ve yeni başlatılan yenilikler, hedef ve projelerini anlattı. Uzan, 2017 yılı turizm sezonunda 58 milyon euro ciro amaçladıklarının söyledi. 


Uzan, “Geçtiğimiz kriz döneminde oteller 2018-200 yılları arasında karlılığı unutsun demiştim. Otellerin karlılıkları azalıyor. Ancak, bu yıl 2016’dan daha iyi olacak. Ancak 2015’e göre ise yüzde 15 düşüş olabilir. Avrupa’dan gelen taleplerle bu yılı 2015 rakamlarıyla kapatırız. Türkiye’de düzlüğe çıkar ve önümüzdeki yıl da başını alıp gider. Şu anda Avrupa’dan yoğun talep olmasına rağmen uçak yok. Hollanda pazarında da düzelme var. Hem TOBB hem de TÜROFED yetkilileri THY uçaklarının talep olan pazarlara yönlendirilmesi için görüşmeler yapıyor” diye konuştu. 


Gloria otellerinde yeni pazar arayışlarının sürdüğünü belirten Uzan, Gloria Hotels ve Rsort’a bağlı 4 otel bulunduğunu ve bu otellerde toplam bin 274 oda bulunduğunu ve geçen yıl turizmde krizin yaşanmasına rağmen 42 milyon euro ciro sağlandığını açıkladı. Uzan, her biri 100’er milyon dolar olmak üzere 2’si yurtdışı 3 yeni otel yatırımı projesi olduğunu vurguladı. 



Dünya


Geri Dön