19 / 04 / 2024

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.



Doğaya saygı duyan ve kuruluş aşamasında hiçbir ağaca zarar verilmeden konumlandırılan , Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm bölgesinde 2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı. 



EN BÜYÜK MİRASIMIZ 

10 başlık altındaki denetimleri sonucu 'yeşil yıldız', sürdürülebilir turizm kapsamında çevre korunması ve bilincinin geliştirilmesi ve özendirilmesi amacıyla doğaya zarar vermeyen tesislere veriliyor. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın "Elimizdeki sınırlı kaynaklan tasarruflu kullanarak, yok etmeden, doğaya yük olmadan kullanarak ve ondan aldığımızı yerine koyarak. çevresel sürdürülebilirlik konusuna çok dikkat ediyoruz. Bu bizim gelecek nesillere devredeceğimiz en büyük mirasımızdır." 



Hürriyet Akdeniz 


Geri Dön