19 / 04 / 2024

Göcek koyları ihalesi iptal edildi!

Göcek koyları ihalesi iptal edildi!

Muğla’nın Dalaman ilçesi sınırları içinde bulunan Küçük Sarsala, Göbün, Akbük ve Taşyaka koylarındaki mesire alanlarının ihale tarihleri iptal edildi.



Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde, Taşyaka ve Akbük mesire alanının ihalesi 16 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’de, Küçük Sarsala ve Göbün mesire alanının ihalesi 17 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da Dalaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Atatürk Spor salonunda yapılacağı duyurulmuştu.


Göcek koyları yeniden ihaleye çıkarıldı!


İHALE İPTAL

Diğer taraftan T.C. Orman Genel Müdürlüğü, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde duyurulan İhale İlanı metni siteden herhangi bir açıklama yapılmadan kaldırıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, “Mesire yerlerinin 29 yıllığına kiraya verilmesi; bu yerlerden faydalanan vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verilebilmesi içindir. Mesire yerleri 3 yıllığına, 10 yıllığına veya 29 yıllığına kiraya verilebilmektedir. 16-17 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak olan ihalede 10 yıllığına ihaleye çıkartılmıştır” açıklaması yapılmıştı.

Dalaman koylarına ait ihalelere daha önce de Muğla 2. İdare Mahkemesince yürütmenin durdurulması kararı verilmişti.



Hürriyet 



Geri Dön