26 / 04 / 2024

Göğüş Yapı, Avrupa Birliği'nden kalite ödülü aldı!

Göğüş Yapı, Avrupa Birliği'nden kalite ödülü aldı!

Göğüş Yapı, Brüksel'de düzenlenen II. Uluslararası Avrupa Birliği Kalite Zirvesi'nde “Kalite Ödülü” aldı



Göğüş Holding iştiraklerinden, Türkiye'de gayrimenkul sektöründe önemli projelere imza atan Göğüş Yapı, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen II. Uluslararası Avrupa Birliği Kalite Zirvesi'nde “Kalite Ödülü” aldı. Türkiye'nin ve AB ülkelerinin önde gelen şirket yöneticilerin, bürokratların; kalitenin ve inovasyonun öneminin artırılmasına ilişkin görüşlerini paylaştıkları zirvede Göğüş Yapı,  Ankara  Vadisi'nde gerçekleştirdiği Trend Residence Çankaya projesiyle ödüle layık görüldü. Göğüş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş'e ödülünü AB Türkiye Daimi Temsilci Yardımcısı Ömer Faruk Doğan verdi.
 
Dünya standartlarında kalite anlayışı
Kerem Göğüş, ödül töreninde yaptığı konuşmada ülkemiz sanayisinin dünyada söz sahibi olabilmesi için; kalite ve inovasyonun arttırılmasının gerekli olduğunu vurguladı. Kalite ve inovasyon, yenilik üretebilme kabiliyeti yanında, yeniliğin hangi hızda üretildiğine de bağlı olduğunu söyleyen Gögüş, “Çünkü günümüzün yoğun rekabetçi ortamında kalıcı olmak ve sürdürülebilir, karlı büyümeyi sağlayabilmek kaliteden geçmektedir” dedi.
Kerem Gögüş, yapı sektöründe sahip oldukları tecrübe ve konut projelerinde kalite standartlarını dünya seviyesine taşıyan bakış açısıyla önemli başarılar kazandıklarına dikkat çekti. Ev sahiplerine üst düzey hizmetler sunan Classplus hizmeti ve Mutlu Müşteri Ailesi uygulaması ile ödüle değer görülmelerinde dolayı mutlu olduklarını belirten Göğüş, şunları söyledi:
 
“İnsanın en değer verdiği şeylerin başında evinin geldiğini ve günümüzün globalleşen dünyasında "ev" kavramının sınırları, ulusal ve bölgesel sınırların çok dışına taştı. Bu kalite anlayışımızı İstanbul ve Bodrum'a taşıyacağız. Trend Residence'ları bundan sonra İstanbul'un önemli noktalarında, içinde butik oteller ve alışveriş merkezleri olan projeler olarak hayata geçirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
 
Kerem Göğüş, konuşmasının ardından Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşar Yardımcısı Ziya Altunyaldız'dan plaket aldı.


Geri Dön