25 / 04 / 2024

Göğüş Yapı İstanbul'a Trend Residence Barbaros ile geldi!

Göğüş Yapı İstanbul'a Trend Residence Barbaros ile geldi!

Ankara'dan İstanbul'a 'merkez rezidans' konseptiyle girme kararı alan Göğüş Yapı, kentin dört ayrı noktasında eş zamanlı olarak projeye başlayacak. Adreslerden ilki Beşiktaş Barbaros Caddesi



Ankara'dan İstanbul'a 'merkez rezidans' konseptiyle girme kararı alan Göğüş Yapı, kentin dört ayrı noktasında eş zamanlı olarak projeye başlayacak. Adreslerden biri olarak Beşiktaş Barbaros Caddesi'ni belirlediklerini söyleyen Kerem Göğüş, "Konseptimiz yoğun iş temposu olan ve yolda zaman kaybetmek istemeyenler için" dedi.

Ankarada geliştirdiği projelerden sonra İstanbulda da şehir merkezlerinde yeni projelerini konumlandırmak üzere harekete geçen Göğüş Yapı,  geliştirdiği 'merkez residans' konseptiyle büyük metropole dört rezidans kazandırmayı planlıyor.
'Merkez residans' konseptiyle İstanbuldaki rezidans kavramına yeni bir bakış açısı getirmek istediklerini belirten Göğüş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, geliştirecekleri dört yeni projenin de metropol hayatına uyumlu olacağının altını çizdi. Bu noktada 'merkez rezidans'ın aslında bir kavram olduğunu söyleyen Göğüş, konseptin, yoğun iş temposu içinde yaşayan ve yolda zaman kaybetmek istemeyenler için geliştirildiğini ifade etti.

Bu yöndeki ilk girişimlerinin Beşiktaş Barbaros Caddesinde olduğunu söyleyen Göğüş, iş merkezlerine yakın noktalara inşa edilmesi planlanan projenin inşaatı Haziran 2011de başlayacaklarını açıkladı.

Barbaros'a ödüllü mimarla girdi
Barbaros'taki projenin adını Trend Residence Barbaros olarak belirlediklerini ifade eden Göğüş, Haziran 2011de başlayacağımız bu proje ile eşzamanlı olarak Beşiktaş-Şişli lokasyonlarında üç yeni Trend Residence projemiz daha olacak. 8 bin metrekarelik yaşam alanı üzerine kurulacak olan projelerimiz, 1+1, 2+1 ve 2+2 olmak üzere farklı tiplerde normal ve teraslı dublex dairelerden oluşacak. Projelerimiz, toplam 50 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek ve toplamda yüz konutu kapsayacak diye konuştu.
Göğüş, Trend Residence Barbarosun mimarisinden ödüllü mimar Doğan Tekelinin kurucusu olduğu Tekeli-Sisa Mimarlık Ortaklığının firmasının sorumlu olduğunu belirtti.

Diğer yandan, Ankara'daki ilk rezidans projeleri olan  Trend Residence Çankayadan daire satın alan kişilerin bir yıl içerisinde yüzde 300 kazandığını belirten Kerem Göğüş, Yatırımcılarımıza özel kiralama ve ikinci el hizmeti sunuyoruz. Benzersiz kiralama sistemimiz ile geliştirdiğimiz projelerimizin fiyatı yıllar boyu hep prim yapıyor. Şu anda  Ankara  projemizdeki daireler yüzde 300 prim yaptı diye konuştu.

METREKARE FİYATI 4 BİN DOLAR
Beşiktaşta Barbaros bölgesinde inşa edilecek olan Trend Residence Barbaros, 65 metrekare ile 115 metrekare arasında 1+1, 2+1 ve 2+2 tipinde normal ve teraslı dublex konutlardan oluşacak. 2012'nin bahar aylarında tamamlanması planlanan proje, 'merkez residans' konseptinde olduğu gibi Barbaros Bulvarına, Büyükdere Caddesine ve Beşiktaş vapur iskelesine oldukça yakın konumlandırıldı.

Ödüllü mimar Doğan Tekelinin kurucusu olduğu Tekeli-Sisa Mimarlık'ın sorumlu olduğu projede metrekare ortalama fiyatı 4 bin dolar olarak belirlendi. Dairelerin fiyatları ise  450 bin TL ile 990 bin TL arasında değişiyor. Bu arada bankalarla yapılan anlaşmalar doğrultusunda uygun koşullarda konut kredisi de kullanılabiliyor. Ayrıca yüzde 50si peşin verildiği taktirde 12 ay vade farksız taksit de yapılabiliyor.


Geri Dön