24 / 04 / 2024

Gökçebey'e yeni hastane için yer tespiti yapılacak!

Gökçebey'e yeni hastane için yer tespiti yapılacak!

AK Parti Zonguldak Gökçebey İlçe Başkanı Bora Kalaycı, ilçeye yapılması planlanan hastane için yer tespiti yapıldığını, hasta nenin de 2015 yılında hizmete başlayacağını ifade etti...




AK Parti Zonguldak Gökçebey İlçe Başkanı Bora Kalaycı, ilçeye yapılması planlanan hastane için yer tespiti yapıldığını, hastanenin 2015 yılında hizmete başlayacağını açıkladı.


AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Bora Kalaycı beraberinde, Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetin, Mesleki Eğitim Destekleme Derneği Başkanı ve emekli öğretmen Durmuş Ala ve Tüm İşci Emekli ve Dul ve Yetimler Derneği Gökçebey Şube Başkanı Cevat Baş ile Zonguldak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Korkut Eren’i makamında ziyaret etti. Başkan Kalaycı, Gökçebey'e yeni hastane yapımının Sağlık Bakanlığı’nın ilgili birimlerince uygun görüldüğünü, 2014 yılında Gökçebey’e 10 yataklı yeni bir hastane yapılmasının planlandığını ve Resmi Gazete'de yayımlandığını açıkladı. Kalaycı; “Bu yıl yeni hastanemizin temelini atacağız. Bir aksilik olmaz ise 2015 yılı içerisinde yeni hastanemiz halkımızın hizmetine açılacaktır” dedi.


Doğu Rehberi


Geri Dön