29 / 03 / 2024

Gökçen Kuzu: Kampanyalar büyük ses getirdi!

Gökçen Kuzu: Kampanyalar büyük ses getirdi!

 Kuzu Grup, İstanbul"un elit yaşam alanlarından Bahçeşehir"de inşa ettiği projelerle, şimdiden bölgenin en çok rağbet gören projeleri arasında yerini aldı



 Kuzu Grup, İstanbul"un elit yaşam alanlarından Bahçeşehir"de inşa ettiği projelerle, şimdiden bölgenin en çok rağbet gören projeleri arasında yerini aldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, sıfır faizli, 120 aya varan taksitlerle düzenledikleri kampanyaların büyük ses getirdiğini belirtti. Kuzu ayrıca, hali hazırda yüzde 80"inde yaşamın başladığı projelerin, hemen taşınmaya hazır olduğunu belirtti.

Gökçen Kuzu, œSon kampanyamızla yaşamın başladığı ve bitmek üzere olan projelerimizdeki son konutların satışını planladık ve bu kampanyalarımızda başarılı olduk. Konutlarımızın yüzde 80"inin tamamlanmış olması ve geri kalan konutlarımızın da tamamlanmaya çok yakın olması, halkımızın projelerimize olan ilgisini daha da arttırdı. Elimizdeki konutların tamamlanmış olması, şirket olarak yeni projelerimize odaklanmamızı sağlayacak dedi. Gökçen Kuzu, yılda 1 milyon metrekare inşaat gerçekleştirme potansiyeline sahip olduklarını ve bunu sürekli artırmak istediklerini belirterek, konut sektöründe lider şirket olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Gökçen Kuzu, Türkiye"deki projelerinin yanı sıra komşu ülkelerde de fırsatlar kovaladıklarını belirtti. Kuzu, projeleri arasında İran"ın başkenti Tahran"da 120 bin konutluk Parand projesinin de olduğunu kaydetti.
Hürriyet


Geri Dön