28 / 03 / 2024

Gökhan Erel: 50 yılda 10 milyar dolar tasarruf sağladık!

Gökhan Erel: 50 yılda 10 milyar dolar tasarruf sağladık!

Gökhan Erel, binalarda kullanılan enerjinin yüzde 25'inin çatılardan, yüzde 60'ının da cephelerden kaybedildiğini belirterek, "Ytong olarak 50 yılda toplamda 10 milyar doları aşkın bir enerji tasarrufu sağladık" dedi.




Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, binalarda kullanılan enerjinin yüzde 25'inin çatılardan, yüzde 60'ının da cephelerden kaybedildiğini belirterek, "Ytong olarak 50 yılda toplamda 10 milyar doları aşkın bir enerji tasarrufu sağlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Antalya bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, yapı sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Türk Ytong'un, çevreci malzemesi ile ısı yalıtımı, depreme dayanıklılık, yangın güvenliği, hafiflik ve kolay işlenebilirlik gibi özellikleri bir arada sunduğunu bildirdi. 

Isı yalıtım plağı konusunda İstanbul Çatalca'da bir fabrika kurulduğunu belirten Erel, Antalya'ya da ikinci bir fabrika için yer baktıklarını, 2,5 yıl içinde ikinci fabrikayı açmayı planladıklarını bildirdi. 

Ytongun, hafifliği nedeniyle bina yükünü azaltarak kullanıldığı yapılarda deprem emniyetini artırdığını da söyleyen Erel, bu nedenle Gölcük ve Düzce depremlerinden sonra yapılan deprem konutlarında ytong kullanıldığını sözlerine ekledi. 



Ticari Hayat


Geri Dön