20 / 04 / 2024

Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016'da bitecek!

Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016'da bitecek!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, yapımına başlanan Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni inceledi. Çomaktekin, 2016 yılı sonunda inşaatının bitirilmesini planladıklarını söyledi.



Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, yapımına başlanan Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve okul pansiyonu inşaatında, çalışmaları yerinde inceledi.


Çomaktekin'e incelemelerinde İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş eşlik etti.Ziyarette firma yetkilileri tarafından karşılanan Çomaktekin, eğitim sistemine ve gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlayacak okulun 16 derslik, 5 laboratuvar, sığınak, kütüphane, atölye, çok amaçlı salon ve diğer alanlara hizmet edecek şekilde planlandığını belirtti. 


Okula ait 188 öğrenci kapasiteli pansiyon binasının da olacağını ifade eden Çomaktekin, "Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmesini ve daha rahat ortamda kalmalarını sağlamak üzere 47 oda olacak şekilde pansiyon binasını hizmete açacağız. Gökhöyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 2016 yılı sonunda inşaatının bitirilmesi planlanmaktadır. Amasya halkına ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.İncelemelerinin ardından Vali Çomaktekin inşaat alanından ayrıldı.


Radikal


Geri Dön