24 / 04 / 2024

Göktürk Larus Loft'ta metrekaresi 2 bin 700 dolara! 24 ay 0 faiz!

Göktürk Larus Loft'ta metrekaresi 2 bin 700 dolara! 24 ay 0 faiz!

Hayallerindeki tüm tasarımları uygulamak adına mimarlıktan yatırımcılığa adını atan Hakan Kıran, İstanbul Göktürk 'te Larus Palas ile başladığı proje geliştiriciliğine Larus Loft ile devam ediyor.




Hayallerindeki  tüm tasarımları uygulamak adına mimarlıktan yatırımcılığa adını atan Hakan Kıran, İstanbul Göktürk'te Larus Palas ile başladığı proje geliştiriciliğine Larus Loft ile devam ediyor. Yine Göktürk'ü tercih eden Hakan Kıran, "Larus markasını, bir mimarın tasarımını esere dönüştürme çabası olarak değerlendiriyorum. Larus'un genel olarak hitap ettiği kitle, geniş bir yaş aralığında, yaşama önem verme kültürüne sahip, yaşamı anlamlandırmış, yalnızca sahip olma tutkusu değil, yaşadığı yere ait olıııa, kök salma ihtiyacı hisseden kişileri kapsıyor" dedi. 

Larus Loft 3 bin metrekare alan üzerinde, 20 milyon dolar yatırım ile hayata geçiyor. Gençler ve emeklileri hedef alan projede 1+1,2+1,3+1 (dubleks) ve 4+1 (dubleks) olmak üzere 4 farklı tipte toplam 119 daire planladı. Metrekare fiyatının 2 bin 700 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında değiştiği projede daire büyüklükleri 65 ile 182 metrekare arasında bulunuyor. 


Projenin yüksek tavan ve pencereler ile iç avlu konseptiyle inşa edildiğini anlatan Hakan Kıran, "Göktürk'te yer alan Larus Loft, yeni havalimanına ve üçüncü köprü güzergâhına, aynı zamanda şehir merkezine olan yakınlığıyla da öne çıkıyor. 3. havalimanı çalışanları ve sık seyahat eden yerli -yabancı iş insanları için bölgede konut ihtiyacının doğdu" dedi. 


Göktürk'te Martı anlamına gelen Larus serisine Larus Palas projesi ile başladıklarını hatırlatan Hakan Kıran, "Larus Palas'ı tamamladık ve şimdi de serinin son halkası olan larus Loft'u hayata geçiriyoruz. Larus Loft, Larus Palas ile alttan birleştirilecek.  Yönetimleri ortak olacak ve otel konseptinde bir yönetim sunacağız" dedi. 



Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com



Vatan


Geri Dön