29 / 03 / 2024

Göktürk Suites'te 180 bin dolara!

Göktürk Suites'te 180 bin dolara!

Çatısında mini golf alanı ve havuzu olan Göktürk Suites Göktürk'te doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar 180 bin dolardan başlayıp 335 bin dolara kadar çıkıyor



Kemerburgaz Ormanı ve Göktürk Göletiyle İstanbul'un doğayla bütünleşme noktalarından biri olan Göktürk'te yeni bir yaşam alanı doğuyor. Göktürk Suites projesi çatısında golf sahası ve havuzuyla farklı bir yaşam sunuyor. Bahçeşehir, Mimaroba, Beylikdüzü ve Beykent'te gerçekleştirdiği projelerle tanınan Gültaş ve Şahin İnşaat ortaklığı bin 800 metrekare arazi üzerinde 12 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 54 daire, 15 ofis ve 15 de dükkandan oluşan yeni bir yaşam alanı yaratıyor.Dükkanların yapımının tamamlandığı projedeki dairelerin Şubat 2010'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Gültaş İnşaat Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Gül, projeyi orta ve üst gelir grubundan, çevreyi, doğayı, sosyal yaşamı seven kişilere yönelik planladıklarını söylüyor. Gül, projenin farklı gelir ve meslek gruplarından insanların dikkatini çektiğine işaret ederek, konutların ve dükkanların yüzde 50'sinin satıldığını, Şubat 2010'da da konutların tümünü bitirip teslim etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Fiyatlar 180 bin dolardan başlıyor
Göktürk Suites'de dairelerin metrekare fiyatının 2 bin 100 dolar olduğu bilgisini veren Gül, 84 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen büyüklükteki dairelerin fiyatlarının ise 180 bin dolar ile 335 bin dolar arasında değiştiğini kaydediyor. Gül, projenin sosyal alanlar ve spor alanlarıyla da öne çıktığına vurgu yaparak, Göktürk Suites'in Kemerburgaz Ormanı ve 560 dönümlük Göktürk Göleti'ne 150 metre uzaklıkta olduğuna dikkat çekiyor. Gül projedeki sosyal ve sportif imkanları şöyle özetliyor: "Orman içinde ve gölet çevresinde uzun yürüyüş yolları var. Farklı bir mimari konsept ile konumlanan projenin çatısında mini golf sahası ve açık yüzme havuzu bulunuyor. Bunun yanısıra projenin çevresinde binicilik ve offroad kulüpleri de bulunuyor." Rahat ulaşılabilir konumuyla dikkat çeken Göktürk Suites'ten Levent'e arabayla yaklaşık 10-15 dakikada gidilebiliyor.
Bülent Yoldaş/Sabah Emlak

0212 598 86 34

www.gokturksuites.com

[email protected]

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Göktürk Suites'ten ev alan şubatta oturacak
İSTANBUL'un doğa ile iç içe yaşanan yeni yerleşim alanı Göktürk'ün merkezinde, Kemerburgaz Ormanı ve Göktürk Göleti'ne 150 metre mesafede inşa edilen Göktürk Suites, 2010 yılı şubat ayında kapılarını açıyor. 1800 m2 arazide 12 bin m2 alan üzerine inşa edilen Göktürk Suites'te 54 daire, 15 ofis ve 15 dükkan bulunuyor. 2008 yılı aralık ayında yapımına başlanan projede her türlü konfora sahip dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 veya dubleks olarak 3+2, 4+1 seçenekleri bulunuyor. Göktürk Suites'teki konutlarda ocak, davlumbaz, fırın, buzdolabı ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar hazır bulunuyor. Göktürk Suites'te, farklı büyüklüklerdeki dairelerin fiyatları yaklaşık 180 bin dolar ila 335 bin dolar arasında.
Akşam


Geri Dön