19 / 04 / 2024

Göktürk Yalın Evler’de ressam Rahşan Düren Escape sergisini açtı!

Göktürk Yalın Evler’de ressam Rahşan Düren Escape sergisini açtı!

Ressam Rahşan Düren, dördüncü kişisel sergisi “Escape” ile iç dünyamızın farklı renklerini yine çarpıcı bir biçimde yansıtıyor...




Avrupa ve Türkiye’deki sergileri ile dikkat çeken ve resimleri Harvard Vakfı Koleksiyonu’nda yer alan Psikiyatrist Ressam Rahşan Düren, dördüncü kişisel sergisi “Escape” ile iç dünyamızın farklı renklerini yine çarpıcı bir biçimde yansıtıyor. Göktürk Yalın Evler Satış Ofisi’nde sanatseverler ile buluşan sergide, Düren’in, soyut ve figüratif resimleri yer alıyor.


Transparan cam dış yüzeyi ve onu örten açılıp kapanabilir ahşap kabuğu ile alışılagelmişin dışında mimari özellikler taşıyan Göktürk Yalın Evler Projesi’nin Satış Ofisi’nde, yapılan düzenleme ile bir sergi alanı oluşturuldu. Ressam Rahşan Düren’in “Escape” adlı kişisel sergisi, bu alanda, projeyi gerçekleştiren Keleşoğlu ve Zilal İnşaat’ın katkılarıyla açılan ilk sergi oldu.


Ressam Rahşan Düren’in, dördüncü kişisel sergisi “Escape”in açılışında, iş ve sanat dünyasından seçkin konuklar biraraya geldi. Sergi, 30 Haziran tarihine kadar, Göktürk Yalın Evler Satış Ofisi sergi alanında, sanatseverler tarafından izlenebilecek.



Geri Dön