19 / 04 / 2024

Göl Mahal Villaları'nda 1 milyon 760 bin dolara! 8 tanesi satıldı!

Göl Mahal Villaları'nda 1 milyon 760 bin dolara! 8 tanesi satıldı!

Göl Mahal Villaları'nda fiyatlar 1milyon 760 bin dolardan başlayarak 1 milyon 980 bin dolara kadar yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinatla 12 aya kadar sıfır faizle ev satışı yapılıyor



Göl Mahal Villaları'nda yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 12 aya kadar sıfır faizle vade yapılabiliyor. Aralık 2012'de teslim edilmesi planlanan Gölmahal'de fiyatlar 1 milyon 760 bin dolardan başlayarak 1 milyon 980 bin dolara kadar yükseliyor.

Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu imzasını taşıyan Gölmahal projesi, Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında yer alıyor.

çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan uygulamaları ile sürdürülebilir bir proje olarak ön plana çıkan Gölmahal projesinde toplam 38 villa yer alıyor. Projede 8 adet villanın satışı tamamlandı.

92 bin 470 metrekarelik bir alana konumlanan    villalar, Türkiye"nin en ünlü tasarımcılarının hayal gücü ile şekillenen 3 farklı mimariden oluşuyor. Projede her villanın net 1150 ila 2100 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor.

Gölmahal'de tüm malzeme ve ekipmanlar için 1.sınıf kalitede markalar seçildi ve bu malzemelerin sürdürülebilirlik esasları dikkate alındı. Gölmahal, yeşilden öte yemyeşil yaşamlar sağlayan yarınların projesi olarak hayata geçiyor. Bu ekolojik felsefe, villaların inşaatında kullanılan malzemelerden yaşarken tasarruf etmeyi sağlayacak özelliklere kadar, projenin her noktasına yansıyor.

Gölmahal"deki villaların dekorasyonunda yepyeni bir ayrıcalık yaratan en önemli özelliklerden biri de villanın her noktasının aydınlık almasını sağlayan bir iç bahçe bulunması. Villalar, iç bahçe sayesinde en üst kattan hobi alanı olarak kullanılabilen bodrum kata kadar inerek, bodrum katın dahi gün ışığından yararlanmasını ve aydınlık olmasını sağlıyor. Böylelikle enerji tasarrufunda da yararlanılıyor.

Salon, mutfak, çalışma ve yemek odası gibi yaşayan alanların zemin katta konumlandırıldığı villalar, bahçe ve havuza açılan düz girişleriyle kullanımda büyük kolaylık sağlıyor. Batı güneşiyle aydınlanan yüksek tavanlı salondan, boydan boya uzanan geniş pencereler, göl, havuz ve bahçe manzarası villalardaki büklümlü camlar ile panoramik olarak seyredilebiliyor. Villaların batı güneşine bakan cephesinde bulunan motorlu güneş kırıcılar ise, içeri giren ışığı istediğiniz gibi ayarlamanıza olanak tanıyor.

Villaların bodrum katında ise, iki kişilik hizmetli odası,   çamaşır odası, kazan dairesi ve her villa sahibinin kendi istek ve zevkine göre biçimlendirebileceği yaklaşık 120 “ 135 m ²"lik hobi odası yer alıyor. Tüm bunlarla birlikte villalarda isteğe bağlı olarak asansör ve kış bahçesi, güneş kırıcı, mobilya, ışıklı asma tavan, panjur seçenekleri de sunuluyor.

3 farklı tipte tasarlanan villalar,   gerek mimarisi gerekse güneşe, rüzgara ve manzaraya göre farklı şekilde konumlandırılması ile ev sahibi olmak isteyenlere sıcak ve samimi bir mahalle ortamı sunuyor. Mermer, metal ve doğal ahşabın birlikteliği ile tasarlanan villalar, estetik duruşunun yanı sıra dayanıklılığı ile de ön plana çıkıyor. Isı ve ses yalıtımlı alüminyum doğrama ve camlar,   cephe, metal kenet çatı ile ahşap kaplı çatı altı, villalarda ısı ve sese karşı dışarıdan gelebilecek olumsuz etkileri en aza indiriyor.

Tüm villaların dekorasyonu 1.kalite malzemelerden yapılmış olarak teslim ediliyor. Öyle ki; günümüzde emsal villalar natamam (içi yapılmadan) olarak satılırken, Gölmahal"de tüm villaların dekorasyonu Türkiye"nin ünlü tasarımcılarından Dara Kırmızıtoprak tarafından dizayn edilen 5 farklı dekorasyon tipi olan Klasik “ Retro “ Modern “ Mix&Mach ve Standart seçenekleri ile sunuluyor. Villalar; ithal mutfak ve beyaz eşyalar, havuz, zemin kaplamaları (mermer ve parke) ve duvar kaplamaları (doğal mermer), bahçe peysajı ve havuz ile bitmiş bir şekilde teslim ediliyor.

Spor ve çocuk oyun alanlarına büyük önem verilen projede; 4 tenis kortlu, 1 voleybol, 1 basketbol sahası ve 1 çocuk parkı alanı da buluyor.

Yapılarda dayanıklılığa büyük önem verilen Gölmahal"de, yapılan zemin etüdüne göre ihtiyaç duyulmadığı halde, her villanın altında 32 adet Fore kazık yapılacağı gibi havuzların altına da 12 adet Fore kazık yapılacak. Her villanın temel, perde duvar ve fore kazık yalıtımlarının PVC olarak yapılacağı villalarda, böylelikle zeminden rutubet ve su kaçağı gibi sorunlar engellenmiş olacak.

Gölmahal, şehrin önemli merkezlerine, Atatürk ve Hazerfen Havaalanlarına yakın konumuyla, metropol yaşantısının karmaşasından arınmış rafine bir yaşam sunuyor.


www.golmahal.com


0212 263 06 71


 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön