18 / 04 / 2024

Gölbaşı Belediyesi vatandaşları imar çalışmaları konusunda bilgilendirdi!

Gölbaşı Belediyesi vatandaşları imar çalışmaları konusunda bilgilendirdi!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Velihimmetli ve Çayırlı Mahalleleri'ne yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirerek onların istek ve sıkıntılarını dinledi..



GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Velihimmetli ve Çayırlı Mahalleleri'ne yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ziyaret ettiği Velihimmetli ve Çayırlı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Odabaşı, parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirerek onların istek ve sıkıntılarını dinledi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade ederek, "Gölbaşı Belediyesinde esas olan vatandaşla birlikte yönetim anlayışıdır. Bugüne kadar birçok mahallemizde yapılan imar çalışmalarını vatandaşımızla birlikte yaptık. Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin yanına giderek yapılacak imar planı çalışmaları hakkında tek tek bilgi veriyoruz. Kapalı kapılar arkasında imar çalışması yapmıyoruz. Herkesin gözleri önünde çalışma yapıyoruz. Amacımız Gölbaşılı hemşehrilerimizin hakkının kaybolmaması için çalışmaktır. Bugün de Velihimmetli ve Çayırlı Mahallemizde parselasyon çalışmaları yapılmaya başlandı. Bu nedenle sizlerle bir aradayız" dedi. 

 



Anadolu



Geri Dön