19 / 04 / 2024

Gölbaşı semtinde bir cadde 5 sokak asfaltlandı!

Gölbaşı semtinde bir cadde 5 sokak asfaltlandı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Agırnas bölgesi Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını, bir cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.



Kayseri Melıkgazı Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Agırnas bölgesi Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını, bir cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi. 

Yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Meıııduh Buyukkılıç. konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Agırnas bölgesi. Gölbaşı semtinde güvenli ve seri bir ulaşım için öncelikle imar planında yer alan cadde ve sokaklar açıldı. Gölbaşı çevresi ile ve doğası ile uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. Bu semte yer alan bir cadde ile 5 sokak ve bunlara bağlantılı tuııı yollarda alt yapı çalışmasını gerçekleştirdik. Asfaltlama çalışmasını da tamamladık. Yol genişletme ve çevre düzenleme sonrası Gölbaşı semtinin tüm yolları asfaltlandı. Semt halkına hayırlı olsun. 


Ayrıntılı Haber


Geri Dön