16 / 04 / 2024

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor!

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor!

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacak.



ANKARA'nın Gölbaşı ilçesine ve çevre ilçelere sağlık alanında daha iyi hizalama yapan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, "Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin met verebilmek için Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. 


Hasvak Devlet Hastanesi'nin yetersizliği nedeniyle Gölbaşı'nın uzun süredir gündeminde olan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesini alan firmaların işi yapmaktan vazgeçmelerinin ardından konuyla ilgili bir açıkyapııııı ile ilgili herhangi bir sıkıntı yoktur" dedi. Gölbaşı'nda sadece sağlık alanında değil, istihdam alanında da fayda sağlayacak olan 44 bin 677,92 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan ve  TOKİ  bölgesine yapılacak olan 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yer tesliminin yapıldığım ifade eden Karaaslan, "Uzun süredir kamuoyunun gündeminde olan yeni Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı üe ilgili herhangi bir sıkıntı yoktur. Hastanemizin yer teslimi yapılmıştır. 


Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacaktır. Tüm Gölbaşımıza hayırlı olsun. Gölbaşı Devlet Hastanemizin yapılması için emeği geçen başta Saym Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bölge milletvekilleriınize,  Ankara  İl Başkanımız, 24. Dönem Ankara Milletvekilimiz Sağlık Bilimleri Üniversite Rektörü Prof. Cevdet Erdöl'e, Büyükşelıir Belediye Başkanımıza ve tüııı Gölbaşı lıemşelırilerimize de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadesini kullandı. 200 yataklı hastanenin yapım işinin ihaleye en uygun teklifi veren ikinci firmaya verildiği ve yeni firmaya yer tesliminin yapıldığı öğrenildi.


Ankara Güçlü Anadolu


Geri Dön