26 / 04 / 2024

Gölbirliği Arıtma Tesisi projesi hayata geçirilecek!

Gölbirliği Arıtma Tesisi projesi hayata geçirilecek!

Sultandağı'nda toplanan Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği, Gölbirliği Arıtma Tesisi Projesi de tekrardan hayata geçirilmesini kararlaştırdı



Sultandağı'nda toplanan Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği, Gölbirliği Arıtma Tesisi Projesi de tekrardan hayata geçirilmesini kararlaştırdı. AKŞEHİR ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği Toplantısı Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar'ın ev sahipliğinde yapıldı. Birlik Başkanı ve Çobanlar Belediye Başkanı Salih Akkaya'nın başkanlığında yapılan toplantıya birlik üyeleri Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Şemsettin Kol, Yeşilçiftlik Meclis Üyesi İbrahim Eskici, Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Yıldız ve Meclis Üyesi Mahmut Gürlek katıldı. 


2016 BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ 

Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği'nin toplantısında 2016 bütçesi görüşmesi yapılarak bütçe onaylandı. Ayrıca daha önceden Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar tarafından Sultandağı Belediyesi, Yeşilçiftlik Beldesi, Dereçine Beldesi, Kırca Köyü, Yakasenek Köyü'nün bulunduğu Gölbirliği Arıtma Tesisi Projesi de tekrardan hayata geçirilerek yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulmasına karar verildi. Ayrıca birlik Eber ve Akşehir göllerinin çevresindeki doğal yaşamın korunmasında hassasiyet gösterileceğini ve göllerin temiz olması konusunda çalışmaların yapılacağını belirtti.


Afyon Kurtuluş Gazatesi 



Geri Dön