19 / 04 / 2024

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Bölgede bulunan Adliye Hizmet Binası’nın hizmete açılması sonrasında artacak trafiğin de düşünülerek projelendirildiği kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.



TRAFİK DAHA GÜVENLİ OLACAK


Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım noktalarının trafik açısından konforlu ve sıkıntısız olması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Gölcük İlçesi’ndeki en yoğun kavşak olan Adliye Kavşağı’nı projelendirdi. Proje ile kavşaktaki trafik hareketleri daha güvenli hale gelecek.




YAPILACAK ÇALIŞMALAR


Kavşak noktasında yer alan Adliye Hizmet Binası’nın hizmete girmesi ile artacak trafiğin düşünülerek çalışmaların başlandığı projede ek yol şeritleri oluşturulacak. Parklanma şeritlerinin de bulunacağı çalışmada refüj adaları ve üçgen adalar hayata geçirilecek. Trafiğin büyük ölçüde rahatlatılacağı çalışmada yaya kaldırımları da ihmal edilmeyerek vatandaşların Adliye Binası’na kolayca ulaşması sağlanacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön