20 / 04 / 2024

Gölcük Denizevler'de kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Gölcük Denizevler'de kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Yarın gerçekleşecek ihale sonucu bölgede 10 gün içinde temel atılacak.



Kocaeli Gölcük Belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarına sanayi sitesinin taşınmasıyla başlamıştı. 17 Ağustos büyük deprem felaketinden en çok etkilenen ilçede konut projesi anlamında ilk hamle Denizevler Mahallesi'nde yapılıyor. Gölcük Belediyesi, evi yıkılan bazı hak sahipleriyle para karşılığı anlaşma sağlamıştı. Diğer hak sahiplerine ise Sivritepe'de ev yapılacaktı. Toplam 541 daireden oluşan konut ihalesi yarın gerçekleşecek. Projede ayrıca 14 dükkan ve 1 cami de bulunuyor. 


İHALE YARIN SAAT 14.00'DE 

İstanbul Küçükçekmece'deki  TOKİ  Hizmet Binası'nda saat 14.00'de gerçekleşecek ihaleyi kazanan firma, sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içinde konutların temelini atacak. TOKİ tarafından yaptırılan konutların 600 günde tamamlanması ve yeni dairelerin hak sahiplerine teslim edilmesi gerekiyor. Binalar tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek. Projenin uygulanacağı Sivritepe'de önümüzdeki günlerde yeni konut ihalelerinin de olacağı öğrenildi.



Büyük Kocaeli


Geri Dön