26 / 04 / 2024

Gölcük Kavaklı Stadı yenilendi!

Gölcük Kavaklı Stadı yenilendi!

Gölcük amatör sporuna en çok ev sahipliği yapan spor tesislerinin başında gelen, Gölcük Kavaklı Stadı, amatör spor kulüplerine daha iyi hizmet vermek adına başlatılan zemin yenileme çalışmaları bitirildi.




Gölcük Belediyesi sınırları içerisinde Kavaklı Sahili'nde yer alan ve Amatör Futbol Kulüplerinin kullandığı Spor Tesislerinin içerisinde yer alan, Kavaklı Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları bitirildi. Stadın yıpranan ve bozuk olan zemini tamamen değiştirilip, sentetik çim yapım çalışmalarına başlanılmış ve ekiplerin yoğun çalışmasıyla birlikte, sentetik çim serme işleminin bitirilip kum ve granür serme işleminin de tamamlanmasıyla Amatör Spor Kulüplerimizin hizmetine hazır hale gelmiş durumda.

 

İlçemiz Amatör futbol kulüplerinin resmi müsabakalarını ve antrenmanlarını yapacağı, ayrıca halkımızın da yoğun bir şekilde faydalanacağı, Spor Tesisi'nde bulunan saha daha kullanışlı ve estetik bir hale getirildi. Ayrıca yedek kulübelerinin düzenlenmesi gibi yapılan birtakım değişikliklerle stad farklı bir görünüme de kavuştu. Bu anlamda Kavaklı Stadı Amatör Spor Kulüplerimizin maçlarını, daha sağlıklı yapabilmelerine imkan sağlayacak. 



Gölcük Belediyesi


Geri Dön